tornado Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 KENWORTH K-100 & LIVESTOCK TRAILER - skala 1:25 Link do relacji z budowy: viewtopic.php?t=1129 Quote
MiloszKr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ten Kenworth z tą naczepą wygląda superancko. Widać że to w całe kruciutki zestaw nie jest. Gratulacje wykonania i pomysłu. Quote
fliper_nx Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Uuuu super model, szkoda że obrysówki nie świecą, a tak pozatym model wygląda cacy ;). Quote
elefantes Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ten cabover pasuje do tej naczepki jak ulał Wiem, że się powtarzam ciągle ale zestaw naprawdę jest mistrzowski. BRAWO!!! Quote
szesnastak Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 NO poprostu super zestawik. Wszystko pasuję do siebie jak ulał. No i oczywiście ta twoja dokładność o detale w modelu. Extra Quote
iraz Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Piękny model ale mam do cibie pytanie: stosujesz świecące światła do modeli w halogenach lampach itp.??? Quote
tornado Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Piękny model ale mam do cibie pytanie:stosujesz świecące światła do modeli w halogenach lampach itp.??? Modele sklejone wstawiam do szklanych gablot i nigdy, no prawie nigdy z tamtąd ich nie wyciągam (pomijając konkursy), a tm bardziej nie bawię się nimi. Uważam elektrykę za rzecz zbędną. Quote
wojna Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 MODELIK GIT A NACZEPKA PASUJE SUPERANCKO. Quote
Recommended Posts