tornado Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 KENWORTH K-100 & LIVESTOCK TRAILER - skala 1:25 Link do relacji z budowy: viewtopic.php?t=1129 Cytuj
MiloszKr Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Ten Kenworth z tą naczepą wygląda superancko. Widać że to w całe kruciutki zestaw nie jest. Gratulacje wykonania i pomysłu. Cytuj
fliper_nx Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Uuuu super model, szkoda że obrysówki nie świecą, a tak pozatym model wygląda cacy ;). Cytuj
elefantes Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Ten cabover pasuje do tej naczepki jak ulał Wiem, że się powtarzam ciągle ale zestaw naprawdę jest mistrzowski. BRAWO!!! Cytuj
szesnastak Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 NO poprostu super zestawik. Wszystko pasuję do siebie jak ulał. No i oczywiście ta twoja dokładność o detale w modelu. Extra Cytuj
iraz Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Piękny model ale mam do cibie pytanie: stosujesz świecące światła do modeli w halogenach lampach itp.??? Cytuj
tornado Napisano 17 Września 2006 Autor Napisano 17 Września 2006 Piękny model ale mam do cibie pytanie:stosujesz świecące światła do modeli w halogenach lampach itp.??? Modele sklejone wstawiam do szklanych gablot i nigdy, no prawie nigdy z tamtąd ich nie wyciągam (pomijając konkursy), a tm bardziej nie bawię się nimi. Uważam elektrykę za rzecz zbędną. Cytuj
wojna Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 MODELIK GIT A NACZEPKA PASUJE SUPERANCKO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi