Kalor Napisano Niedziela o 19:51 Share Napisano Niedziela o 19:51 42 minuty temu, Adams M1A1 napisał: Ja wiem że to miały być zdjęcia, ale podczas trałowania Jutuba wyskoczył mi taki M60 song , muszę napisać że chwyta za serce a i teledysk jest świetny , wrzucam go i myślę że szanowny Autor nie będzie mi miał tego za złe: Zepsuję ci trochę odbiór tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Niedziela o 21:38 Share Napisano Niedziela o 21:38 myślę, że warto było od razu wkleić polskie tłumaczenie (Google Translate) ze strony YT: "Patriot Platoon, zespół oparty na sztucznej inteligencji (AI), prowadzony przez weteranów, wskrzesza pełne duszy brzmienie lat 60. z chropowatymi gitarowymi riffami i pełnymi emocji tekstami zaczerpniętymi z ich służby. Oddając hołd ikonom takim jak The Doors, Creedence Clearwater Revival i Bob Dylan, łączą klasyczny rock i folk z precyzją dopracowaną przez sztuczną inteligencję. Od strefy zdemilitaryzowanej po zespół stresu pourazowego (PTSD), ich utwory rezonują z weteranami na całym świecie, oddając blizny i siłę tych, którzy służyli w amerykańskich wojnach. Założony przez Scotta, byłego żołnierza piechoty morskiej USA w MALS-24 w latach 90., zespół odzwierciedla jego głębokie więzi z życiem wojskowym. Zainspirowany ojcem Chuckiem, sierżantem Korpusu Piechoty Morskiej, który walczył w Wietnamie w 1969 roku, Scott dorastał przesiąknięty opowieściami o męstwie i muzyką tamtej epoki. Chuck, obecnie prowadzący objazdowe muzeum wojny w Wietnamie, przekazał Scottowi miłość do dźwięków lat 60., co skłoniło go do założenia zespołu The Patriot Platoon. Wykorzystując sztuczną inteligencję, tworzą oni piosenki nawiązujące do epoki, a jednocześnie opowiadające historie weteranów." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Niedziela o 21:49 Share Napisano Niedziela o 21:49 4 minuty temu, panmopsik napisał: myślę, że warto było od razu wkleić polskie tłumaczenie (Google Translate) ze strony YT: "Patriot Platoon, zespół oparty na sztucznej inteligencji (AI), prowadzony przez weteranów, wskrzesza pełne duszy brzmienie lat 60. z chropowatymi gitarowymi riffami i pełnymi emocji tekstami zaczerpniętymi z ich służby. Oddając hołd ikonom takim jak The Doors, Creedence Clearwater Revival i Bob Dylan, łączą klasyczny rock i folk z precyzją dopracowaną przez sztuczną inteligencję. Od strefy zdemilitaryzowanej po zespół stresu pourazowego (PTSD), ich utwory rezonują z weteranami na całym świecie, oddając blizny i siłę tych, którzy służyli w amerykańskich wojnach. Założony przez Scotta, byłego żołnierza piechoty morskiej USA w MALS-24 w latach 90., zespół odzwierciedla jego głębokie więzi z życiem wojskowym. Zainspirowany ojcem Chuckiem, sierżantem Korpusu Piechoty Morskiej, który walczył w Wietnamie w 1969 roku, Scott dorastał przesiąknięty opowieściami o męstwie i muzyką tamtej epoki. Chuck, obecnie prowadzący objazdowe muzeum wojny w Wietnamie, przekazał Scottowi miłość do dźwięków lat 60., co skłoniło go do założenia zespołu The Patriot Platoon. Wykorzystując sztuczną inteligencję, tworzą oni piosenki nawiązujące do epoki, a jednocześnie opowiadające historie weteranów." 1 godzinę temu, Kalor napisał: Zepsuję ci trochę odbiór tego: Szanowni Koledzy mam już tyle lat że dużo rzeczy już widziałem i słyszałem, a nie znałem tego kawałka wcześniej i np. po tym wysypie różnych niby utworów z lat 80-tych w których dorastałem byłem prawie pewien że ten kawałek jest wygenerowany przez EjAj , niemniej brzmi świetnie i to właśnie chciałem pokazać. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Niedziela o 22:15 Share Napisano Niedziela o 22:15 (edytowane) . Edytowane Niedziela o 22:36 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi