Kalor Napisano 14 Grudnia 2025 Share Napisano 14 Grudnia 2025 42 minuty temu, Adams M1A1 napisał: Ja wiem że to miały być zdjęcia, ale podczas trałowania Jutuba wyskoczył mi taki M60 song , muszę napisać że chwyta za serce a i teledysk jest świetny , wrzucam go i myślę że szanowny Autor nie będzie mi miał tego za złe: Zepsuję ci trochę odbiór tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Grudnia 2025 Share Napisano 14 Grudnia 2025 myślę, że warto było od razu wkleić polskie tłumaczenie (Google Translate) ze strony YT: "Patriot Platoon, zespół oparty na sztucznej inteligencji (AI), prowadzony przez weteranów, wskrzesza pełne duszy brzmienie lat 60. z chropowatymi gitarowymi riffami i pełnymi emocji tekstami zaczerpniętymi z ich służby. Oddając hołd ikonom takim jak The Doors, Creedence Clearwater Revival i Bob Dylan, łączą klasyczny rock i folk z precyzją dopracowaną przez sztuczną inteligencję. Od strefy zdemilitaryzowanej po zespół stresu pourazowego (PTSD), ich utwory rezonują z weteranami na całym świecie, oddając blizny i siłę tych, którzy służyli w amerykańskich wojnach. Założony przez Scotta, byłego żołnierza piechoty morskiej USA w MALS-24 w latach 90., zespół odzwierciedla jego głębokie więzi z życiem wojskowym. Zainspirowany ojcem Chuckiem, sierżantem Korpusu Piechoty Morskiej, który walczył w Wietnamie w 1969 roku, Scott dorastał przesiąknięty opowieściami o męstwie i muzyką tamtej epoki. Chuck, obecnie prowadzący objazdowe muzeum wojny w Wietnamie, przekazał Scottowi miłość do dźwięków lat 60., co skłoniło go do założenia zespołu The Patriot Platoon. Wykorzystując sztuczną inteligencję, tworzą oni piosenki nawiązujące do epoki, a jednocześnie opowiadające historie weteranów." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 14 Grudnia 2025 Share Napisano 14 Grudnia 2025 4 minuty temu, panmopsik napisał: myślę, że warto było od razu wkleić polskie tłumaczenie (Google Translate) ze strony YT: "Patriot Platoon, zespół oparty na sztucznej inteligencji (AI), prowadzony przez weteranów, wskrzesza pełne duszy brzmienie lat 60. z chropowatymi gitarowymi riffami i pełnymi emocji tekstami zaczerpniętymi z ich służby. Oddając hołd ikonom takim jak The Doors, Creedence Clearwater Revival i Bob Dylan, łączą klasyczny rock i folk z precyzją dopracowaną przez sztuczną inteligencję. Od strefy zdemilitaryzowanej po zespół stresu pourazowego (PTSD), ich utwory rezonują z weteranami na całym świecie, oddając blizny i siłę tych, którzy służyli w amerykańskich wojnach. Założony przez Scotta, byłego żołnierza piechoty morskiej USA w MALS-24 w latach 90., zespół odzwierciedla jego głębokie więzi z życiem wojskowym. Zainspirowany ojcem Chuckiem, sierżantem Korpusu Piechoty Morskiej, który walczył w Wietnamie w 1969 roku, Scott dorastał przesiąknięty opowieściami o męstwie i muzyką tamtej epoki. Chuck, obecnie prowadzący objazdowe muzeum wojny w Wietnamie, przekazał Scottowi miłość do dźwięków lat 60., co skłoniło go do założenia zespołu The Patriot Platoon. Wykorzystując sztuczną inteligencję, tworzą oni piosenki nawiązujące do epoki, a jednocześnie opowiadające historie weteranów." 1 godzinę temu, Kalor napisał: Zepsuję ci trochę odbiór tego: Szanowni Koledzy mam już tyle lat że dużo rzeczy już widziałem i słyszałem, a nie znałem tego kawałka wcześniej i np. po tym wysypie różnych niby utworów z lat 80-tych w których dorastałem byłem prawie pewien że ten kawałek jest wygenerowany przez EjAj , niemniej brzmi świetnie i to właśnie chciałem pokazać. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 14 Grudnia 2025 Share Napisano 14 Grudnia 2025 (edytowane) . Edytowane 14 Grudnia 2025 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia Coś dla Fanów M113 ciekawe to że wiele wozów jest mega zajechana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Ładne foty, dużo M577 (te z podwyższonym dachem). A zwróciliście uwagę na przyczepy M105 z poszerzonym rozstawem kół, żeby szły tym samym śladem co M113? Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Pojazdy w Wietnamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Piękne zdjęcia - niektórych gun-trucków jeszcze w ogóle nie widziałem. Niektóre maszyny nawet na dwóch różnych zdjęciach figurują - nic tylko od razu model budować! Dziękuję i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano wczoraj o 14:43 Autor Share Napisano wczoraj o 14:43 Kolejna porcja fotek z Nam u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi