Evildead Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Luzik jak coś znajdziesz to wrzuć, tu jeszcze mam filmik jak idzie od lampy na błotniku wchodzi w ten otwór i wychodzi pod błotnikiem , to raczej tak docelowo zrobię. od 1.22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Obejrzyj sobie ten film. dużo detali można wychwycić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 18 Stycznia Autor Share Napisano 18 Stycznia (edytowane) Oglądałem już wcześniej , świetny , tu np kabel dali po lewej stronie i widać jak idzie , także różnie z tym , dużo ciekawych informacji jak i reszta na tym kanale, jest też ich strona w necie ze zdjęciami, można sobie obejrzeć https://oldtimerbazar.pl/?s=zundapp+ks+600 poprawiłem jeszcze te łączenie światła z tablicą, coś tu nie grało, obciąłem je i obróciłem, ściąłem tą końcówkę voyager jakoś kiepsko to zaprojektował. Edytowane 18 Stycznia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia 5 godzin temu, Evildead napisał: tu np kabel dali po lewej stronie i widać jak idzie , także różnie z tym , Tak, masz rację. Były dwa sposoby prowadzenia przewodu od tylnej lampy. Jeden górą, drugi pod błotnikiem. W tym drugim, w błotniku były takie blaszki sprężynujące, mocowane zgrzewaniem i pod te blaszki wsuwało się przewód. Wybór należy do ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Marca Autor Share Napisano 7 Marca (edytowane) Trochę dalej, pomalowałem od środka wózek typu BW 38, dorobiłem tam nowe deski pod drabinkę, pocieniłem ścianki wózka, trochę też prac z widelcem, przerobiona kierownica, i dodany kawałek ramy pod dzwonek i sam dzwonek. Edytowane 7 Marca przez Evildead 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 Marca Autor Share Napisano 14 Marca Ciąg dalszy.., dorobiłem jakieś koce na przód wózka, jest to mały pojazd, więc musi się coś dziać, zrobiłem chlebak m31 z masy i coś na kształt torby polowej, myślę że nie wyszło strasznie jak na pierwszy raz takiej roboty z masą, figurka na razie wsadzona, tak jak i koło i rzeczy na nim. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca (edytowane) Hyhy. Rower szosowy katapultą Edytowane 14 Marca przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca (edytowane) 9 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Hyhy. Rower szosowy katapultą No pod koniec wojny to już także dzieci na rowery wysyłali, a rowery miały swoje zalety, były ciche, tanie w eksploatacji, można sporo załadować, do dziś bikepacking w modzie, to nie dziwne że używali, nawet mam ten model , Łowca czołgów z Volkssturm Edytowane 15 Marca przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca (edytowane) Patrząc na warunki, jakie panowały na drogach, to tako helmut ładnie pedałował z bagażem przednim i łatwo nie było. Ciekawe, czy jadąc były przypadki czy taki faust odpalał samoczynnie. Edytowane 15 Marca przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca Godzinę temu, MayonesEXG7 napisał: helmut ładnie pedałował z bagażem przednim i łatwo nie było. Zdaje się że te dwie sztuki ważyły tylko ok 14 kg razem, więc tragedii nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Niedziela o 12:09 Autor Share Napisano Niedziela o 12:09 Dalszy etap prac, pomalowałem trzy torby, doszedłem do wniosku że stelaż na skrzynki mg bardziej się nadaje do Bmw R75 czy Zundappa KS 750 które też mam, więc stelaż przyda się na kiedyś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Super wyszły te torby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Kolejny jubilerski warsztacik ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi