Marcintosh Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Nikoś D50 ... i wszystko jasne Dyzma??? Nie, to tylko taki aparatus fotograficzny jak Canonek albo Minoltunia... i wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Jaki nasz Pentagram ??? O so chodzi , jest coś czego nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Ja narazie robie Sony F88 taka zabawka Ale po maturce mam obiecany Fuji s 5600 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stillman Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Heh, ten nasz Pentagram sie preznie rozwija. taki sam nasz jak F-16... a prywatnie lumix FZ-5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 28 Maja 2006 Share Napisano 28 Maja 2006 Witam! Ja na razie poznaję Fuji S7000 może niedługo pokażę jakąś 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 a mnie sie zawsze ręka trzęsie i mam rozmazane foty.. to włanczam samowyzwalacz ustawiam na książkach jakiś i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Na alegro mozna za grosze kupic taki maly statywik biurkowy. A jak Ci foty zamazane wychodza, sprobuj z lepszym oswietleniem. Wtedy aparat pstryknie na krotszym czasie naswietlania i zdjecie nie bedzie rozmazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 22 Czerwca 2006 Share Napisano 22 Czerwca 2006 A to moja machina do zdjec Wiecej info na: http://www.pentax.pl/optio50L.html Pozdro! Łukasz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Czerwca 2006 Share Napisano 22 Czerwca 2006 Kawal sprzeciocha. Mozesz cos o nim wiecej powiedziec? Bo chce kupic jakiegos ultrakompakta, ale nie bardzo wiem, na co sie zdecydowac. A dosyc mam tej mojej nieporecznej cegly... Jak sie ten Twoj Pentax sprawdza w takim codziennym uzytkowaniu? Nie mysle tu koniecznie o pstrykaniu modeli (chociaz to tez jest istotne), ale tak generalnie. Wiesz, klimaty typu np. "u cioci na imieninach", czy wypad na rowerek, na narty itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi