ŁukaszW Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Jakiego koloru użyjesz jestem ciekaw bo nigdy nie wiem który jest odpowiedni do okresu Namu Planujesz DIO zrobić do modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2009 R14M Agamy. Będzie podstawka szersza od modelu o ok. centymetr, taka żeby było za co złapać, pewnie bedzie wysoka trawa bo ma błędne gąski a metalowe to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Z kalkami mam to samo co reggy w swoim M8, mam zamiar to wyrównać sido i innymi lakierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Ale czy aby na pewno Olive Drab był stosowany na pojazdach w Wietnamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Jeden z odcieni. Posłchałęm się tego co powiedział Avi parę postów temu. Może jest jasny ale ściemnieje, jak zawsze EDIT: To przez moje umiejetności fotografa :( Mój jest pomiędzy tymi odcieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Lipca 2009 Autor Share Napisano 7 Lipca 2009 Trochę o Was zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Idzie ku lepszemu. Teraz pora na dioramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Lipca 2009 Autor Share Napisano 7 Lipca 2009 Jak znajdę chwilę to jutro zacznę. Dzisiaj padam na twarz... jeszcze zdjęciaa: I flaga (taki smaczek ;p) (sorry za brak tła ale nie chciało mi się już wyciągać do 1 zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 no ladnie.fajne narzedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Falga świetny smaczek, natomiast czołg taka pokraka, że aż patrzeć się na niego nie da, na ostatnich fotkach szczególnie widac tą bojową sylwetkę Trochę mi się nie podobają odpryski na bokach, takie za duże trochę jak dla mnie. Może pobaw się trochę gąbką, bo to bardzo przyjemny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 Po pierwsze czołg to pokraka i nikt temu nie zaprzeczy Niesymetryczna wieża, za duze działo do tego monstrualne stanowisko dowódcy no i reflektor podczerwieni. Odpryski chciałem własnie takie spróbować bo jak wiadomo jadąc prze wietnamską dżungle można było poszurować ;) Nie bardzo wyszły no ale następne bedą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi