dweler Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Bardzo fajnie wyszedl,czysto sklejony i super pocieniowany.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2008 Melduję, że Dziadkowi model się podobał i zaczął wspominać inne historie, np o jakimś pilocie Mustanga, którego Niemcy zestrzelili i spadł również w pobliżu wioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Melduję, że Dziadkowi model się podobał i zaczął wspominać inne historie, np o jakimś pilocie Mustanga, którego Niemcy zestrzelili i spadł również w pobliżu wioski. to już wiesz jaki następny model dla dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2008 Babcia dostała takiego mojego jednego starego Mustanga III z 308 dyonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 gdzieś Ci chyba urwało rurkę pilota Rurka PITOTA http://pl.wikipedia.org/wiki/Rurka_Pitota - tak na przyszłość. Pisze się podobnie, ale znaczy całkiem co innego, bo urwanie rurki pilotom... wow... musiało boleć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 bardzo fajny preshading, jak na model w tydzień to serio SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Ginter Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Przepraszam za moje pytanie, ale w tym temacie to jestem lajkonik Z tego, co się doczytałem, Legion Condor KG53 brał udział w Bitwie o Anglię. Czy malowanie ich samolotów różniło się jakoś drastycznie od tego, które wykonałeś na tym modelu? Myśliwce i Ju-87 miały żółte pyski, to wiem, ale Heinkle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Model fajny, ładnie pomalowany, tylko to oszklenie ...... Psuje mi cały efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Czy malowanie ich samolotów różniło się jakoś drastycznie od tego, które wykonałeś na tym modelu? Myśliwce i Ju-87 miały żółte pyski, to wiem, ale Heinkle?Powiem Ci szczerze, że nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi