kozi84 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 ile dales za gablote ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 ile dales za gablote ? 50,00zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Aktualizacja: KFS Bilonzo Scania przymiarkowo leży w gablocie, raczej wątpie z kabli górnych bo mi nie pasuje do gabloty. Jak zamawiałem gablote to mierzyłem bez tych kabli i teraz zong, ale sie naprawi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Jeszcze światełka na tył na czepy . A co z osłoną miedzy naczepą a kabiną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Jeszcze światełka na tył na czepy . A co z osłoną miedzy naczepą a kabiną ? Będzie, ale po tym długim weekendzie majowym Szyba też już bedzię wykonam ją z tej folii przezroczystej z piastami myśle, że sie też wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Do chwytaka przydała by się hydraulika i troche przewodów - będziesz robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Do chwytaka przydała by się hydraulika i troche przewodów - będziesz robił ? A jak nie to chociaż parę przewodów jakoś wkomponować i było by elegancko Chwytak bez wątpienia dodał sensu HDS'owi . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Do chwytaka przydała by się hydraulika i troche przewodów - będziesz robił ? Tak będe robił , ale to w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 Aktualizacja nie wielka, ale zawsze coś , Delektuje się modelem Pęknięta to producenta, a na dole to moja. Jak wam sie widzi szyba? Myślałem nad proporczykami, żeby sobie wydrókować 3 wewnątrz szyby. W gablocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 No tak trochę czasu mnie tu nie było, wchodzę i co widzę modelik już skończony i w gablocie... ładny zestaw, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Maniekscań Scania blisko końca zostało troche rzeczy, przednia szyba, kratownica, kable do chwytaka, piasty, nadkoła do naczepy, proporczyki za szybe przykleić wycieraczki Zamówiłem polistyren i będe robił nadkoła efekty pokaże jak coś już konkretnego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 21 Maja 2009 Autor Share Napisano 21 Maja 2009 Dawmo się nic nie działo, ale bawie się z polistyrenem i niewiem czy dobrze mi idzie ;), ale bez szlifu jeszcze i szpachli. Chce sobie taki zderzaczek zrobić: Zdjęcie: www.v8power.nl Tak z pracami, jak wygląda zderzak: A tą dziure co będzie na ramie chce włożyć tam skrzyneczke narzędziową: Szmatka tak zrobiłem bo tak mi sie podoba i raczej tego nie zmienie i oznakowanie belek co o tym sądzicie?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Ze szmatką i belkami fajny pomysł jestem ciekaw jak wyjdzie ci zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 21 Maja 2009 Autor Share Napisano 21 Maja 2009 Zderzak będzie poprawiany, bo wiem, że to porażka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 Zapraszam do galerii: viewtopic.php?p=234969#234969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Odnośnie brudzenia ciężarówek ta szyba pęknięta nadała by charakteru swoją chciał bym zrobić żeby wyglądała na taką wysłużoną ze spokojnie 1 000 000km na liczniku ale nie wiem jak sie za tę sprawe zabrać powiedzcie mi co to za część i do czego ona jest przy hds`ie?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 To jest rozdzielacz hydrauliczny z przedłużkami do sterowania z lewej i prawej strony samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi