figfan Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Model faktycznie z pudełka....plus parę barbetli z legenda,real modelu....i pro art models..... Jeśli chodzi o budowe to skleiłem go praktycznie w dwa wieczory.....a z malowanie itd to już trochę inna bajka....ale co tam..... oraz mały wątek warsztatowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czes881 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Fajowy modelik. Dla mnie AAV to po prostu UFO Sam robie cos takiego ale ok 4 razy mniejsze. Tu masz jest troszkę fotek: http://picasaweb.google.com/andy.adyns/Aav02# pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artez Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Ładny model Paweł , kurzenie nieźle wyszło , używałeś jakiś pigmentów ?fotek mało dałeś , ale coś tam można zobaczyć , na minus jak dla mnie te kartony , psują efekt całego modelu , przykurz je lekko lub coś . Wychaczyłeś coś nim na zawodach jakiś ? Pzd|2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figfan Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 czesc...ART........modelu juz praktycznie nie mam ...poszedł do kolekcjonera....a na zawodach nigdy nie startował.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Jaki sens ma umieszczanie tablicy "stay back" na boku pojazdu bardzo fajny Ja mam dwa pytania: 1. jak jakość modelu 2. skąd masz drut kolczasty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figfan Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 napis....dl tzw.zwały,,,,bo i smiesznie i kolorowo... model jak zabawka z szpachlówki to wiecej niż kleju........juz nie wspomnę o szlifowaniu.....porównywale z 10 dragonami naraz:))))))))) drut kolczasty z edka....lub pro art modelu...nie pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Tylko po co pisać, że model faktycznie prosto z pudełka tylko potem dodałem jeszcze to i to i jeszcze to. Prosto z pudełka to prosto z pudełka i już. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid xd Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Model bardzo fajny. A ja mam pytanie. Jakimi farbami był malowany?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Tylko po co pisać, że model faktycznie prosto z pudełka tylko potem dodałem jeszcze to i to i jeszcze to. Prosto z pudełka to prosto z pudełka i już. Czyli dodanie plecaka to już nie jest pojazd prosto z pudła Więc pewnie po użyciu szpachlówki też już jest waloryzowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 bardzo fajny model,podoba mi sie kamo,zreszta switenie namalowane.duzy plus za ogolne ubrudzenie.pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollingstones Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Tylko po co pisać, że model faktycznie prosto z pudełka tylko potem dodałem jeszcze to i to i jeszcze to. Prosto z pudełka to prosto z pudełka i już. Czyli dodanie plecaka to już nie jest pojazd prosto z pudła Więc pewnie po użyciu szpachlówki też już jest waloryzowany Słuszna uwaga Peter, bez sensu takie gadanie, czym innym jest waloryzacja a czym innym połozenie kartonu. Fifgan - ja ten model miałem wiele lat temu i przez niego na wiele lat pożegnalem się z modelarstwem. Niech go ................ Brawo że skonczyłeś i to z dobrym efektem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruenzo Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Fajowy modelik. Dla mnie AAV to po prostu UFO Sam robie cos takiego ale ok 4 razy mniejsze. Tu masz jest troszkę fotek:http://picasaweb.google.com/andy.adyns/Aav02# pozdrawiam mam nadzieję, ze pochwalisz się tym karyplem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herakles Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Cóż...nie pozostaje mi nic innego , jak dołączyć do grona lizusów Model naprawdę bardzo fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts