figfan Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Model faktycznie z pudełka....plus parę barbetli z legenda,real modelu....i pro art models..... Jeśli chodzi o budowe to skleiłem go praktycznie w dwa wieczory.....a z malowanie itd to już trochę inna bajka....ale co tam..... oraz mały wątek warsztatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Fajowy modelik. Dla mnie AAV to po prostu UFO Sam robie cos takiego ale ok 4 razy mniejsze. Tu masz jest troszkę fotek: http://picasaweb.google.com/andy.adyns/Aav02# pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Ładny model Paweł , kurzenie nieźle wyszło , używałeś jakiś pigmentów ?fotek mało dałeś , ale coś tam można zobaczyć , na minus jak dla mnie te kartony , psują efekt całego modelu , przykurz je lekko lub coś . Wychaczyłeś coś nim na zawodach jakiś ? Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 czesc...ART........modelu juz praktycznie nie mam ...poszedł do kolekcjonera....a na zawodach nigdy nie startował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Jaki sens ma umieszczanie tablicy "stay back" na boku pojazdu bardzo fajny Ja mam dwa pytania: 1. jak jakość modelu 2. skąd masz drut kolczasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 napis....dl tzw.zwały,,,,bo i smiesznie i kolorowo... model jak zabawka z szpachlówki to wiecej niż kleju........juz nie wspomnę o szlifowaniu.....porównywale z 10 dragonami naraz:))))))))) drut kolczasty z edka....lub pro art modelu...nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Tylko po co pisać, że model faktycznie prosto z pudełka tylko potem dodałem jeszcze to i to i jeszcze to. Prosto z pudełka to prosto z pudełka i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Model bardzo fajny. A ja mam pytanie. Jakimi farbami był malowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Tylko po co pisać, że model faktycznie prosto z pudełka tylko potem dodałem jeszcze to i to i jeszcze to. Prosto z pudełka to prosto z pudełka i już. Czyli dodanie plecaka to już nie jest pojazd prosto z pudła Więc pewnie po użyciu szpachlówki też już jest waloryzowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 bardzo fajny model,podoba mi sie kamo,zreszta switenie namalowane.duzy plus za ogolne ubrudzenie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Tylko po co pisać, że model faktycznie prosto z pudełka tylko potem dodałem jeszcze to i to i jeszcze to. Prosto z pudełka to prosto z pudełka i już. Czyli dodanie plecaka to już nie jest pojazd prosto z pudła Więc pewnie po użyciu szpachlówki też już jest waloryzowany Słuszna uwaga Peter, bez sensu takie gadanie, czym innym jest waloryzacja a czym innym połozenie kartonu. Fifgan - ja ten model miałem wiele lat temu i przez niego na wiele lat pożegnalem się z modelarstwem. Niech go ................ Brawo że skonczyłeś i to z dobrym efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Fajowy modelik. Dla mnie AAV to po prostu UFO Sam robie cos takiego ale ok 4 razy mniejsze. Tu masz jest troszkę fotek:http://picasaweb.google.com/andy.adyns/Aav02# pozdrawiam mam nadzieję, ze pochwalisz się tym karyplem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Cóż...nie pozostaje mi nic innego , jak dołączyć do grona lizusów Model naprawdę bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi