Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Model faktycznie z pudełka....plus parę barbetli z legenda,real modelu....i pro art models.....

Jeśli chodzi o budowe to skleiłem go praktycznie w dwa wieczory.....a z malowanie itd to już trochę inna bajka....ale co tam.....

b9ee402ed9dde924.jpg

4a9ec366bec5cbbc.jpg

oraz mały wątek warsztatowy

c548a844bdee1b61.jpg

Napisano

Ładny model Paweł , kurzenie nieźle wyszło , używałeś jakiś pigmentów ?fotek mało dałeś , ale coś tam można zobaczyć , na minus jak dla mnie te kartony , psują efekt całego modelu , przykurz je lekko lub coś . Wychaczyłeś coś nim na zawodach jakiś ?

Pzd|2

Napisano

Jaki sens ma umieszczanie tablicy "stay back" na boku pojazdu

bardzo fajny

Ja mam dwa pytania:

1. jak jakość modelu

2. skąd masz drut kolczasty

Napisano

napis....dl tzw.zwały,,,,bo i smiesznie i kolorowo...

model jak zabawka z szpachlówki to wiecej niż kleju........juz nie wspomnę o szlifowaniu.....porównywale z 10 dragonami naraz:)))))))))

drut kolczasty z edka....lub pro art modelu...nie pamiętam

Napisano

Tylko po co pisać, że model faktycznie prosto z pudełka tylko potem dodałem jeszcze to i to i jeszcze to. Prosto z pudełka to prosto z pudełka i już.

Napisano

Model bardzo fajny. A ja mam pytanie. Jakimi farbami był malowany??

Napisano
Tylko po co pisać, że model faktycznie prosto z pudełka tylko potem dodałem jeszcze to i to i jeszcze to. Prosto z pudełka to prosto z pudełka i już.

Czyli dodanie plecaka to już nie jest pojazd prosto z pudła

Więc pewnie po użyciu szpachlówki też już jest waloryzowany

Napisano

bardzo fajny model,podoba mi sie kamo,zreszta switenie namalowane.duzy plus za ogolne ubrudzenie.pozdro

Napisano

Czyli dodanie plecaka to już nie jest pojazd prosto z pudła

Więc pewnie po użyciu szpachlówki też już jest waloryzowany

Słuszna uwaga Peter, bez sensu takie gadanie, czym innym jest waloryzacja a czym innym połozenie kartonu.

Fifgan - ja ten model miałem wiele lat temu i przez niego na wiele lat pożegnalem się z modelarstwem. Niech go ................ Brawo że skonczyłeś i to z dobrym efektem.

Napisano

Cóż...nie pozostaje mi nic innego , jak dołączyć do grona lizusów

Model naprawdę bardzo fajny