zenek_65 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia (edytowane) Model powstał z zestawu Bobcat w skali 1/48. Przedstawia egzemplarz o nr fabrycznym 2207 z okresu użytkowania go w 15.SELR MW w Siemirowicach. Wykonałem go dla Muzeum MDLot w Pucku dla powstającej tam kolekcji modeli związanych z naszym Lotnictwem MW. Edytowane 7 Stycznia przez zenek_65 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Wygląda fajnie ale przydały by się lepsze zdjęcia na innym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia Postaram się, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia @zenek_65 klasa jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Fajny model chyba najciekawszej maszyny naszego powojennego lotnictwa. Podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Hmmm czy tylko mi nie wyświetlają się zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Super. Miałem okazję zobaczyć na żywca w locie - tylko że z 19 eskadry ciągającej rękaw nad Ustką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia 27 minut temu, flynavy napisał: Miałem okazję zobaczyć na żywca w locie - tylko że z 19 eskadry ciągającej rękaw nad Ustką. O, super... normalnie zazdraszczam widoku 13 godzin temu, barszczo napisał: model chyba najciekawszej maszyny naszego powojennego lotnictwa. Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia 10 godzin temu, dorian1997 napisał: Hmmm czy tylko mi nie wyświetlają się zdjęcia ? Nie tylko :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia U mnie strasznie wolno odświeża się strona. Popołudniu załaduje od nowa zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia (edytowane) 7 godzin temu, Grzes napisał: O, super... normalnie zazdraszczam widoku Zgadzam się. Nie ma co zazdraszczać Świadczy jak stary jestem. Ostatnio żona mi zakazała opowiadać bzdury z przeszłości bo pośrednio wskazuję jaka ona jest wiekowa Edytowane 7 Stycznia przez flynavy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia 1 godzinę temu, flynavy napisał: Świadczy jak stary jestem. Syn mówi mi tak: "Tato, podejdź do tego tak jak Cezar, który mówił: Cezar nie siwieje, on jaśnieje" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Świetny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi