indus Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) Leciwy zestaw plus blaszki PART, koła żywiczne, lufa i dodatki Aber oraz własne przeróbki. Figurki dwie z zestawu plus kierowca z firmy Bodi Miniatures. Przy zakończeniu prac pojazd spadł na podłogę i miałem te resztki wyrzucić na śmieci, ale w ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Efekty tej decyzji zamieszczam poniżej:). Edytowane 17 godzin temu przez indus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model91 Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Model super, nie chciałbym widzieć Twoje miny jak spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 12 godzin temu Autor Share Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, model91 napisał: Model super, nie chciałbym widzieć Twoje miny jak spadł Dzięki za miłe słowa. Minę miałem na pewno nietęgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) Zrobiłem ten model w 1/72 ale z tymi wszystkimi dodatkami twój wygląda o niebo lepiej . Podoba się A czy nie powinna być na klapie silnika wymalowana flaga włoska Edytowane 49 minut temu przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Ciekawy model, ciekawego pojazdu. Brawa za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi