indus Posted Saturday at 04:28 PM Share Posted Saturday at 04:28 PM (edited) Leciwy zestaw plus blaszki PART, koła żywiczne, lufa i dodatki Aber oraz własne przeróbki. Figurki dwie z zestawu plus kierowca z firmy Bodi Miniatures. Przy zakończeniu prac pojazd spadł na podłogę i miałem te resztki wyrzucić na śmieci, ale w ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Efekty tej decyzji zamieszczam poniżej:). Edited 4 hours ago by indus 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model91 Posted Saturday at 07:04 PM Share Posted Saturday at 07:04 PM Model super, nie chciałbym widzieć Twoje miny jak spadł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indus Posted Saturday at 10:07 PM Author Share Posted Saturday at 10:07 PM 3 godziny temu, model91 napisał: Model super, nie chciałbym widzieć Twoje miny jak spadł Dzięki za miłe słowa. Minę miałem na pewno nietęgą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted Sunday at 06:56 AM Share Posted Sunday at 06:56 AM (edited) Zrobiłem ten model w 1/72 ale z tymi wszystkimi dodatkami twój wygląda o niebo lepiej . Podoba się A czy nie powinna być na klapie silnika wymalowana flaga włoska Edited Sunday at 09:31 AM by Adamo722 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patafian Posted Sunday at 07:48 AM Share Posted Sunday at 07:48 AM Ciekawy model, ciekawego pojazdu. Brawa za wykonanie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted Sunday at 10:50 AM Share Posted Sunday at 10:50 AM warto było go uratować 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indus Posted Sunday at 02:28 PM Author Share Posted Sunday at 02:28 PM 7 godzin temu, Adamo722 napisał: Zrobiłem ten model w 1/72 ale z tymi wszystkimi dodatkami twój wygląda o niebo lepiej . Podoba się A czy nie powinna być na klapie silnika wymalowana flaga włoska Dziękuję za miłe słowa, w instrukcji model z tymi tablicami byłe bez namalowanej flagi. Czy tak było w rzeczywistości, nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indus Posted Sunday at 02:28 PM Author Share Posted Sunday at 02:28 PM 3 godziny temu, M.A.V. napisał: warto było go uratować Dzięki, było blisko, żeby trafił do śmietnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts