indus Napisano 10 Stycznia Napisano 10 Stycznia (edytowane) Leciwy zestaw plus blaszki PART, koła żywiczne, lufa i dodatki Aber oraz własne przeróbki. Figurki dwie z zestawu plus kierowca z firmy Bodi Miniatures. Przy zakończeniu prac pojazd spadł na podłogę i miałem te resztki wyrzucić na śmieci, ale w ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Efekty tej decyzji zamieszczam poniżej:). Edytowane 24 Lipca przez indus 13 Cytuj
model91 Napisano 10 Stycznia Napisano 10 Stycznia Model super, nie chciałbym widzieć Twoje miny jak spadł 1 Cytuj
indus Napisano 10 Stycznia Autor Napisano 10 Stycznia 3 godziny temu, model91 napisał: Model super, nie chciałbym widzieć Twoje miny jak spadł Dzięki za miłe słowa. Minę miałem na pewno nietęgą. Cytuj
Adamo722 Napisano 11 Stycznia Napisano 11 Stycznia (edytowane) Zrobiłem ten model w 1/72 ale z tymi wszystkimi dodatkami twój wygląda o niebo lepiej . Podoba się A czy nie powinna być na klapie silnika wymalowana flaga włoska Edytowane 11 Stycznia przez Adamo722 1 Cytuj
Patafian Napisano 11 Stycznia Napisano 11 Stycznia Ciekawy model, ciekawego pojazdu. Brawa za wykonanie 1 Cytuj
indus Napisano 11 Stycznia Autor Napisano 11 Stycznia 7 godzin temu, Adamo722 napisał: Zrobiłem ten model w 1/72 ale z tymi wszystkimi dodatkami twój wygląda o niebo lepiej . Podoba się A czy nie powinna być na klapie silnika wymalowana flaga włoska Dziękuję za miłe słowa, w instrukcji model z tymi tablicami byłe bez namalowanej flagi. Czy tak było w rzeczywistości, nie wiem. Cytuj
indus Napisano 11 Stycznia Autor Napisano 11 Stycznia 3 godziny temu, M.A.V. napisał: warto było go uratować Dzięki, było blisko, żeby trafił do śmietnika. Cytuj
produdi Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia Fajowa. Śmigałbym taką na codzień po bułki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi