indus Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia (edytowane) Leciwy zestaw plus blaszki PART, koła żywiczne, lufa i dodatki Aber oraz własne przeróbki. Figurki dwie z zestawu plus kierowca z firmy Bodi Miniatures. Przy zakończeniu prac pojazd spadł na podłogę i miałem te resztki wyrzucić na śmieci, ale w ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Efekty tej decyzji zamieszczam poniżej:). Edytowane 13 Stycznia przez indus 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model91 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Model super, nie chciałbym widzieć Twoje miny jak spadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 10 Stycznia Autor Share Napisano 10 Stycznia 3 godziny temu, model91 napisał: Model super, nie chciałbym widzieć Twoje miny jak spadł Dzięki za miłe słowa. Minę miałem na pewno nietęgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia (edytowane) Zrobiłem ten model w 1/72 ale z tymi wszystkimi dodatkami twój wygląda o niebo lepiej . Podoba się A czy nie powinna być na klapie silnika wymalowana flaga włoska Edytowane 11 Stycznia przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Ciekawy model, ciekawego pojazdu. Brawa za wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia warto było go uratować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 11 Stycznia Autor Share Napisano 11 Stycznia 7 godzin temu, Adamo722 napisał: Zrobiłem ten model w 1/72 ale z tymi wszystkimi dodatkami twój wygląda o niebo lepiej . Podoba się A czy nie powinna być na klapie silnika wymalowana flaga włoska Dziękuję za miłe słowa, w instrukcji model z tymi tablicami byłe bez namalowanej flagi. Czy tak było w rzeczywistości, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 11 Stycznia Autor Share Napisano 11 Stycznia 3 godziny temu, M.A.V. napisał: warto było go uratować Dzięki, było blisko, żeby trafił do śmietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Fajowa. Śmigałbym taką na codzień po bułki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi