RadekZ Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) Jak na moją debiutancką galerię, to raczej średnio mi wyszło wykończenie, ale, no cóż (to bukiet zwykłych róż ) . Jest kilka rzeczy, z których jestem zadowolony, a cała reszta do poprawy następną razą Bell P-39-10 Airacobra 363 Dywizjon Myśliwski, 357 Grupa Myśliwska, pilot por. Clarence "Bud" Anderson, Oroville, Kalifornia, październik 1943r. Link do warsztatu Edytowane 12 Stycznia przez RadekZ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Strasznie zmęczona życiem ta Cobra, ale coś w tym jest kto nigdy nie zamglił sobie owiewki CA niech pierwszy rzuci kamieniem. Ogólnie na plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 11 godzin temu, jachud3 napisał: kto nigdy nie zamglił sobie owiewki CA niech pierwszy rzuci kamieniem Ona nie jest zamglona, to efekt kurzu na długo stojącym samolocie . Całość jak na debiut całkiem ok. I koniecznie trzeba rozgrzebać kolejny projekt . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Nie jest źle, nabierzesz rozpędu. 12 godzin temu, jachud3 napisał: kto nigdy nie zamglił sobie owiewki CA niech pierwszy rzuci kamieniem. Zdejmij hełm, rzucam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 42 minuty temu, marek d napisał: Zdejmij hełm, rzucam. Nie uwierzę w to nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 5 minut temu, jachud3 napisał: Nie uwierzę w to nigdy Nie mój problem. U mnie CA tylko do blaszek i to nie wszystkich. Nigdy do szkiełka . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi