RadekZ Napisano Wtorek o 21:45 Share Napisano Wtorek o 21:45 Cześć, Ten samolot mi się nie podoba, nie wiem, dlaczego w ogóle kupiłem ten model (a robiłem to na trzeźwo ), pewnie łatwo nie będzie, zapewne coś schrzanię, więc... go spróbuję ulepić Z dodatków maski, drukowane koła i fotele pilotów (jakoś randomowo to dobierałem) od IBG. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano Wtorek o 23:07 Share Napisano Wtorek o 23:07 Jest brzydok to fakt, ale dawaj warsztat. Jestem ciekawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekZ Napisano Środa o 20:09 Autor Share Napisano Środa o 20:09 Pierwsze koty za płoty, wystrugałem co się dało z kokpitu + parę różnych elementów, które mogłem bez kombinowania na początku. Nie zwróciłem uwagi, że w dodatkach 3D jest ten element z kołem trymera (o ile dobrze kojarzę) i przykleiłem plastikowy z zestawu. Zobaczę jeszcze, czy da się go jakoś bezboleśnie usunąć i zastąpić, ale w razie czego zostawię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi