Messer Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Na prośbę jednego z kolegów pokazuje zdjęcia mojej pierwszej w życiu ciężarówki- SCANIA R 500. Model zrobiony dawno temu. Robiłem go/ją razem z Tatą, który zajmował się elektryką. Bardzo miło wspominam ten czas, i z racji tego ni poprawiam modelu Model posiada pełne podświetlenie, a więc światła przód ( postojowe, długie, halogeny) tył ( normalne, stop, cofanie ) oraz migające kierunkowskazy z funkcją awaryjnych ( mogą też migać osobno tzn albo lewa strona albo prawa), podświetlenie wnętrza kabiny ( na czerwono ) Poza tym model posiada wiele błędów ( srebrne poduchy z tyłu ) Fotki ciemne, bo powłoka lakiernicza jest śmiechu warta ( malowany sprayem, bardzo grubo) Uwaga oglądasz na własną odpowiedzialność panel sterowania światłami zewnętrzne dolne światła są żółte... Kurczę nie ten temat... Proszę Admina o przeniesianie tematu do galerii... Za pomyłkę przepraszam. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Bardzo ładna ta scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 To nie jest galeria tylko warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 szupek napisałem na samym końcu że się walnąłem z działem i proszę o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 W takim razie przepraszam nie zauwazyłem bo byłem w lekkim szoku po oglądnieciu modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 No ładna Scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek13 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Scania świetna zwłaszcza fajny efekt z tymi lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Nie no szacuneczek Bardzo ładny kolorek kabiny. Widać pierwszy truck ,a nie pierwszy model (?) Najbardziej co rzuca się w oczy to te czerwone obicia foteli ,według mnie trochę nie pasują .Kiedyś jak Byś chciał poprawiać coś przy ''erce'' to pomaluj lampy na odpowiedni kolor Nie ma się czego wstydzić ,bo model naprawdę zacny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 WoW model fajny . Szkoda,że nie widze fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Pierdo*&^^y fotosik... są jakieś problemy na serwerze, jak przeglądam forum to widzę że nie tylko ja mam takie problemy), mam nadzieję, że zdjęcia się pokażą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Messer wstawiaj na http://imageshack.us/ A tak to scania fajna, nakręć krótki filmik, jak to wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Osobiście zdjęcia widzę teraz jak i wczoraj heh. Parę słów o modelu : Wygląda interesująco, oczywiście lakier bardzo ładny i wydaje się ładnie położony i zapewne tak jest. Co do oświetlenia to tylko nie podoba mi się z tyłu wygląda trochę "zabawkowo" . Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 te sterowanie światłami co masz koło koła zapasowego to chyba nadało by się do hds-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Cóż, tak jak pisałem model dawno robiony. Światła z tyłu maiły być przezroczyste ( taki lekki tuning). Co do panelu sterowania to były to wtedy najmniejsze zintegrowane przełączniki jakie znalazłem Dzięki za opinię Tak jak napisałem wcześniej wstawiłem ten model tylko ze względu za prośbę jednego z forumowiczów i tylko dlatego, że ma podświetlenie Cała reszta to totalna prowizorka, zresztą widać na zdjęciach... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Dziękuję , model jendak nie jest taki zły, może i ma parę błędów poduchy czy brak kierunków [malowanie przód] ale podoba mi się, lakier nie jest zły, szpeci ten panel przełączników oraz wewnątrz ramy listwa zakrywająca elektrykę [kable ?]. reasumując drugą Scanie zrobisz lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi