DamianosPL Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Witam. Po Hortenie czas przyszedł na Arado który dzisiaj przyszedł. Ten model również będę robił dla mojego taty. Malowanie wybrałem te pierwsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia a gdzie galeria Hortena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia Godzinę temu, Moses napisał: a gdzie galeria Hortena? Nie zrobiłem ze względu że kalkomanie mi sie nie podobaja bo niektóre srebrzą. Inni też mieli ten problem z kalkomaniami. Ale jutro po pracy zrobie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia (edytowane) Tak się nie godzi. Był warsztat, musi być galeria. Taka jest tradycja! Edytowane 30 Stycznia przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Naklej mu rondle brytyjskie i bedzie zdobyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia Powoli do przodu. Kadłub przymierzałem na sucho. Nie posiadam koloru B Revell 77 Dust Grey tak jak i na rakiety koloru G Revell 40 Black Green więc będe musiał zamówić. Z zamienników nie posiadam u siebie zadnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 1 Lutego Autor Share Napisano 1 Lutego Silniki musiałem odkleić i ponownie przykleić bo sie nie mieściły dysze i ponownie lekko zaszpachlować bo były szpary. A tak to dzisiaj mały progress. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano wczoraj o 13:50 Autor Share Napisano wczoraj o 13:50 Podwozie przyklejone ponieważ i tak będzie na taki sam kolor. Bombki też przy okazji przykleiłem. Teraz elementy czekają na podkładowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 9 godzin temu Autor Share Napisano 9 godzin temu Podkład dany. Na Thinnerze od Italeri lepiej się maluje niz od LifeColor. Wnętrze pomalowałem na kolor Mr.Hobby C52 Field Gray (2) niestety mój aparat w telefonie myśli że to kolor jakiś zielony nie ważne pod jakim kątem zrobię zdjęcie w rzeczywistości jest ciemno szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, DamianosPL napisał: niestety mój aparat w telefonie myśli że to kolor jakiś zielony nie ważne pod jakim kątem zrobię zdjęcie w rzeczywistości jest ciemno szary Pokombinuj z balansem bieli (rodzajem oświetlenia) w nastawach telefonu, ewentualnie w nastawach edytora zdjęć telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi