gajowy z wąsami Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego (edytowane) Warszawski Festiwal Modelarski BABARYBA 2026 odbędzie się w dniach 13-14 czerwca 2026 roku, w hali widowiskowo-sportowej ARENA URSYNÓW, Warszawa ul. Pileckiego 122. Temat przewodni imprezy - Forza Italia... warszawskifestiwalmodelarski.pl Edytowane 3 Lutego przez gajowy z wąsami 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Czyli jednak miejscówka ta sama a ćwierkały wróbelki że będzie zmiana miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego 12 godzin temu, gajowy z wąsami napisał: odbędzie się w dniach 13-14 czerwca 202 roku, Tomaszu - jako twój imiennik stwierdzam, że ja to mogę prawie wszystko skleić - poza jednym - wehikułem czasu Tradycyjnie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego 1 godzinę temu, abtb napisał: Tomaszu - jako twój imiennik stwierdzam, że ja to mogę prawie wszystko skleić - poza jednym - wehikułem czasu Oj tam, oj tam... głodny byłem (przed kolacją) to i cyferkę zjadłem... Teraz jestem po śniadaniu (nie głodny) to ją... uzupełniłem Dzięki Tomku za czujność - babol poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego 13 godzin temu, Xmen napisał: Czyli jednak miejscówka ta sama a ćwierkały wróbelki że będzie zmiana miejsca. Były takie podchody... no ale nieskuteczne (przynajmniej na ten rok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi