Bartosz Ciesielski Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego (edytowane) Podługich bojach UAZ skończony dorobiłem do niego podstawkę wydaje mi się że tak wygląda ciekawiej . Taki mały dojadę to wpinka OPP Poznań Edytowane 11 Lutego przez Bartosz Ciesielski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Świetny model. Dla mnie pojazd z pewną historią. Na takim samochodzie robiłem prawo jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Fajny, podoba mi się i dodatkowy plus za temat=UAZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Maszyna jak z serialu. Brakuje jeszcze psa Cywila. Fajna dioramka. Gratulacje!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Świetnie się prezentuje! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego To ja sobie pozwolę bez nadmiernego słodzenia Pojazd ogólnie ciekawy, choć np. pochyliłbym się jeszcze nad bardziej realistycznym ukurzeniem koła zapasowego. Słabo też wyglądają paproszki na tylnej ścianie plandeki. Jak dla mnie, "ozdobniki" wsadzone symetrycznie po rogach wyglądają słabo i psują wygląd całkiem przyzwoitej podstawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi