zbiegu Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Witam zakładam swój pierwszy wątek warsztatowy praktycznie w połowie budowy, ale lepiej późno niż wcale, na pierwszy ogień poszło podwozie jest praktycznie skończone jeszcze tylko poprzemalowywać kilka drobnych elementów żeby się troche od ramy odróżniały i tyle. Teraz zdjęcia: a zapomniałem dodać że podwozie jest w takim stanie od lata 2006 i stało sobie do tej pory spokojnie w oczekiwaniu na lepsze czasy więc jest troche przykurzone Korzystając z wolnego czasu udało mi się pomalować w tym tygodniu pokrywę silnika a kabina jest już też w połowie malowania narazie wygląda to tak: dół kabiny jest po pierwszej warstwie lakieru jeszcze przed szlifowaniem także widać kilka przyklejonych "baboli" góra kabiny będzie pomalowana na taki sam niebieski jak panele boczne, co do wnętrza to bedzie napewno jasnoszare jeszcze tylko nie wiem jakiego koloru dodatki będą w środku, decyzja zapadnie w najbliższym czasie i narazie kończąc jedno zdjęcie przedstawiające ciągnik w komplecie z naczepą ( też zresztą nieskończoną ) dla ogólnego pojęcia jak to ma według mnie wyglądać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Fajna VN'ka się szykuje . Fajnie prezentuję się szary kolor na ramie Mi osobiście do gustu nie przypadły tylne felgi ,ale wiadomo o gustach się nie dyskutuję Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Koła "Kamaz" w ogóle tu nie pasują . a tak jest przyzwoicie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Witaj Powodzenia w budowie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Siemka Fajne barwy Tylko wywal te felgi bo nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Ciekawa kombinacja kolorów... Felgi nawet fajnie wygladają, tylko ich wzór jakoś nie pasuje do tego trucka. Ale to tylko moje takie... Powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Co nie pasuje? Piękne felgi artyleryjskie w sam raz do amerykańca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Dobra z przodu mogły by jeszcze byc ale z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 podoba mi się kolorystyka modelu , felgi jak najbardziej pasują. Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 miqs Pasują ale do starszych modeli nie wiem Macka albo jakiegoś innego "kowbojskiego" US truck. Ja się na nich w ogóle nie znam. Ale nowa VN'k powinna mieć nowe koła( felgi bo felga z oponą to koło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Ładne kolorki na kabinie , felgi też ładne i dla mnie pasują do całości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Kolorek rzecz gustu ładniejszy środkowy, koła do bani, zostawiłbym org z ładnym szerokim chrom rantem, jak wiekszość VNenek, czekam na kolejne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Piękny model, ładne malowanie tylko czemu on nie ma silnika(ale to oczywiście nie twoja wina). A felgi też mi nie pasują.Życze powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Fajny :] Podoba mi się chodź nie lubię tych ciągników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi