donalyah00 Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca 2 godziny temu, Rafly napisał: W planach szkutniczych A byłaby jakaś szansa na przeskalowanie Heli albo Pilota do 350-ki? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca 2 godziny temu, Rafly napisał: W planach szkutniczych teraz Pilot-25 (stan zaawansowania 76,98%) - industrialna z wyglądu pilotówka oblepiona oponami SORRY @Szydercza Gała za spamik 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Tak, malowanie tutaj ciekawsze chyba Plus coś fajnego czego nie widać na tej focie - na pokładzie wymalowane są w jednym miejscu pasy ostrzegawcze, czarno-żółte Sorry Gała za spam, można w sumie oddzielny wątek z tego zrobić jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca 50 minut temu, donalyah00 napisał: A byłaby jakaś szansa na przeskalowanie Heli albo Pilota do 350-ki? Pozdrawiam, Marek W takiej skali nie planowałem, to by był inny model z pełnym kadłubem, dużo przebudowania w takielunku i drobnicy, której jest tu trochę, wyważenie wizualne wielu drobnych rzeczy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Marca Autor Share Napisano 9 Marca Fajny filmik Zbychu, nie poznaje tego miejsca. Ja Pilota chętnie tak. Mam pomysł na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca 56 minut temu, Szydercza Gała napisał: Fajny filmik Zbychu, nie poznaje tego miejsca mi to wygląda na Nadbrzeże Oliwskie - vis a vis Westerplatte.... ale ja to się nie znam ---> jestem Ślunzok obecnie rezydent podwawelski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi