Jacek Kempiński Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Dzień dobry . Chciałem przedstawić relacje z budowy modelu Jaguar typ e .Pierwsze co powstało w modelu to koła .,Wykonane z mosiądzu i lutowane szprychy. Całość łączona była w przyrządzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Dzień dobry! Mocny kawał ciężkiej pracy. JEDNAK nie daje mi spokoju jedna sprawa: Dlaczego szprychy, które wychodzą z przedniego (powiedzmy) wianka piasty wchodzą do tylnego rzędu otworów w feldze - i na odwrót? Może warto by dokładniej sprawdzić sposób zawijania takich kół - a może nie jest to aż takie ważne? Tak czy inaczej życzę powodzenia w budowie i pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Pytasz w kontekście konstrukcji czy zgodności z oryginałem? W mojej opinii, jeden z najładniejszych samochodów w historii motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Ciekawe, takiej konstrukcji koła jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi