janex Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Witam, Około półtora miesiąca temu skończyłem moja drugą ciężarówkę. Jestem z efektu końcowego zadowolony. Nie będę się rozpisywał bo po co sami zobaczcie i oceńcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Super.;];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Ja może najlepszą osoba do oceniania nie jestem ale muszę się kiedyś nauczyć.. xD Więc nie wiem czy dobrze widzę/myślę/sugeruję, że nie ma pomalowanych uszczelek? Nie chciał bym zamętu robić ale jakoś tak mnie coś skusiło na napisanie mojej opinii :P Ogólnie model ładny i estetycznie wykonany. P.S. Pokażesz zdjęcie silnika z bliska? Z góry dzięki. (Chyba jest cały czerwony?) Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Grudnia 2008 Super Moderator Share Napisano 31 Grudnia 2008 Witam. No super Ci wyszedł ten Magirus. Szkoda, że nie dałeś zdjęcia jak jest wysunięta drabina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Uszczelek nie malowałem dlatego ze bałem się że farba mi się wyleje poza taśmę i spierniczę lakier. Silnik jest cały czerwony zobacz w relacji z budowy tam są dokładne foty: viewtopic.php?t=7485&postdays=0&postorder=asc&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 No ładne Iveco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Uszczelek nie malowałem dlatego ze bałem się że farba mi się wyleje poza taśmę i spierniczę lakier. Do malowania uszczelek świetnie nadaje się tamiyowski marker - na dobrą sprawę nawet nie trzeba kabiny oklejać taśmą Co do modelu - faaajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Andrzej gdzie można taki marker dostac bo na Allegro nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Paweł216 ja mam taki (czarny mat). Praktycznie nowy raz zrobilem kreske nim ,ale nie spodobał mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Swojego kupiłem w HiroBoy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Model spoko wykonany z pudła ale tych uszczelek brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 kozi a masz go na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Niezły szkoda, że nie pomalowałeś uszczelek przy szybie. Mój stoi za gablotą na półce, u mojego dziadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 nie ma problemu i tak go nie uzywam, wiec ci go sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Piękny strażak , super wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Bardzo fajny, chociąz trochę więcej fotek by się przydało. Piękny lakier. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskii Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Pięknie ci wyszedł ;) Chyba się na niego skuszę i zrobię Świnoujska wersję ponieważ mamy takiego samego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 No,naprawdę nieźle Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi