Roobert Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Witam, skoro już dział stworzony to wrzucę tu mój model. Tak się prezentuje skończony. Robiony prosto z pudła z wykorzystaniem tego co daje producent. Szczerze mówiąc, to skomplikowana robota była, dużo osobnych elementów do pomalowania a potem sklejenia. Zamocowanie niektórych elementów to wymagało 5 rąk, szczególnie chodzi tu o zamocowanie trału i wszystkich ruchomych zawiasów. Sam trał jest w pełni ruchomy w górę i dół. Na niektórych zdjęciach widać nienaciągnięte liny mocujące, jest to wina nierównego podłoża w czasie zdjęć. Prawdę mówiąc to nie przyłożyłem się jak należy do niego i widać to najbardziej na kurzeniu . Ten model nie jest brany pod głosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Do czego służy to coś z przodu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Do czego służy to coś z przodu ??? To jest trał przeciwminowy. Służy do oczyszczania drogi przed pojazdem z min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Nie wiedziałem, że coś takiego istniej ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Do czego służy to coś z przodu ??? Ta w ciężarówkach takich nie ma? hehe Ładna panterka czemu nie bierzesz na głosowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 No popatrz, że nie xD hehe a przydało by się żeby miśki odstraszac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Korek? Z trałem to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Chodziło mi o policje jak za krzaczka przed maske wyskakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Ładna panterka czemu nie bierzesz na głosowanie? Bo można dać tylko jeden model na głosowanie a mam zamiar dać SU-76 pod publiczny osąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Kurzenie wcale nie takie złe. Troche mogłeś przyciemnić zielony kamuflaż. Podsumowując - model dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Phi ale mi powód przecież ten su taki brzydki no i z WWII ble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 Hehe, no to jeszcze zdecyduję. Zobaczę jak wyjdzie tamten . Na razie tak zdecydowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Bo jak wystawisz Su to podpadniesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Roobert dzięki że mogę oglądać takie piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Paweł216 to wygląda.Na miśki raczej by podziałało Piękna Pantera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Przejechał bym się takim czymś xD Fajne zabawki na wielkich chłopców :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Phi ale mi powód przecież ten su taki brzydki no i z WWII ble... Za te słowa powinieneś być posmarowany miodem i posadzony na mrowisku. Goły !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Zapomniales pomalowac bandazy kol na czarno, czy moze to kurzenie je tak przykrylo?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 bandaże są pomalowane na czarno. Mocno przykurzyłem i nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi