SławekK Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca Jutro jadę do Bytomia, to dziś kolejny model - już ostatni z 2020 roku :). Dość stary model Revell'a uzupełniony o blachy z Parta i metalową lufę z Rb. Model "z dokumentacją" - znalazłem zdjęcie tego wozu i kalki dedykowane do niego. Figurki to jakieś żywiczne kopie, teren jak zwykle wykonany od podstaw. Czy tylko ja mam wrażenie, że trochę to forum ożyło :). 8 Cytuj
Adamo722 Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca Fajna scenka ale niektóre zdjęcia są prześwietlone i psują odbiór Cytuj
GreGG24 Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca Chyba lampa sprawiła, ze wyszedł niebieskawy. Ale poza tym bardzo fajny. Cytuj
SławekK Napisano 16 Marca Autor Napisano 16 Marca Cromwell był malowany zestawem z Vallejo "UK Bronze Green". Chyba przy następnej sesji zdjęciowej zrezygnuję z dodatkowego oświetlenia - lampy do kwiatków :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi