SławekK Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Jutro jadę do Bytomia, to dziś kolejny model - już ostatni z 2020 roku :). Dość stary model Revell'a uzupełniony o blachy z Parta i metalową lufę z Rb. Model "z dokumentacją" - znalazłem zdjęcie tego wozu i kalki dedykowane do niego. Figurki to jakieś żywiczne kopie, teren jak zwykle wykonany od podstaw. Czy tylko ja mam wrażenie, że trochę to forum ożyło :). 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Fajna scenka ale niektóre zdjęcia są prześwietlone i psują odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca Dziwny kolor czołgu ale reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Chyba lampa sprawiła, ze wyszedł niebieskawy. Ale poza tym bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Model fajny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca Cromwell był malowany zestawem z Vallejo "UK Bronze Green". Chyba przy następnej sesji zdjęciowej zrezygnuję z dodatkowego oświetlenia - lampy do kwiatków :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi