SławekK Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Nowy tydzień - nowy model, już z 2021 roku. Tym razem rodzima produkcja, czyli IBG Models - Toldi w wersji II. Model przyjemy w budowie, z plastikowymi gąsienicami (odcinki + pojedyncze ogniwa), dobrze detalizowany. Użyłem jeszcze dedykowanych blaszek z Part. Węgierskie pojazdy mają ciekawy, trójbarwny kamuflaż z rozmytymi brzegami, czyli dobry do malowania aerografem "z ręki". W czasie jak go robiłem, nie było za dużo figurek Węgrów, więc są "wiejskie baby" z żywicznych kopi i kapliczka. Zdjęcia z sesji z Cromwell'em... więc takie sobie :). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Tak tu jakoś radośnie, kolorowo. Jestem zaskoczony, ale mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi