SławekK Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Nowy tydzień - nowy model, już z 2021 roku. Tym razem rodzima produkcja, czyli IBG Models - Toldi w wersji II. Model przyjemy w budowie, z plastikowymi gąsienicami (odcinki + pojedyncze ogniwa), dobrze detalizowany. Użyłem jeszcze dedykowanych blaszek z Part. Węgierskie pojazdy mają ciekawy, trójbarwny kamuflaż z rozmytymi brzegami, czyli dobry do malowania aerografem "z ręki". W czasie jak go robiłem, nie było za dużo figurek Węgrów, więc są "wiejskie baby" z żywicznych kopi i kapliczka. Zdjęcia z sesji z Cromwell'em... więc takie sobie :). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Tak tu jakoś radośnie, kolorowo. Jestem zaskoczony, ale mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Świetnie SławekK, że coś wrzuciłeś. Juz sie martwiłem że zapomniałeś o forum. Niby kolorowo, ale przecież szystko jest kwestią interpretacji. Model bardzo ciekawy, czy jakieś projekty masz na tapecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 22 Marca Autor Share Napisano 22 Marca Od jakiegoś czasu wróciłem na forum :). Na razie zamieszczam stare modele, mam zaległości, to zacząłem od tych z roku 2020. Toldi jest pierwszym z 2021 roku, a to był dla mnie twórczy rok :). Obecnie kończę Nashorn z Revella, ale to model na "sezon" 2027, więc pewnie zadebiutuje na przeszłoroczym Bytomiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Świetny maluszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Te kwiatki robią robote. Też je lubię sadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca No ładne kwiatki. Model też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi