Bartosz Ciesielski Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu W związku z silnym postanowieniem kończenia zaczętych modeli następny na warsztat wjeżdża wóz strażacki. Bazą do budowy jest model od Tamya z konwersią od Black Doga w skali 1:35 . To teraz z wojskowego Humvee trzeba zrobić Hummera H1. To zaczynając fotka co z tego ma wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Tak jak wspominałem model, już buduje się od dłuższego czasu. Pojazd widziałem na jednym czy dwóch filmach czy były używane bojowo nie mam pojęcia. Natomiast co do modelu przerobiłem układ wydechowy bo tłumik jest z tyłu a nie jak w wersji wojskowej z boku. Koła zestawowe wymieniłem na odlewy żywiczne. Niektóre elementy z żywicy sa na tyle słabo odlane że trzeba było je dorabiać przerabiać z plastikowego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Ciekawy temat! Wiadomo już w jakim malowaniu będzie? Życzę powodzenia w budowie i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, pmroczko napisał: Ciekawy temat! Wiadomo już w jakim malowaniu będzie? Życzę powodzenia w budowie i pozdrawiam Paweł Co do malowania wóz jest cały czerwony i tyle. Chodź kusi mnie jakieś inne malowanie ale czas pokaże Edytowane 3 godziny temu przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 minut temu Share Napisano 19 minut temu Kiedyś o tym myślałem, ale mi przeszło. Niemniej jednak z chęcią popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi