Iron Duke Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Model ok ale olinowanie można jeszcze uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 30 Marca Autor Share Napisano 30 Marca Na w/w fotce jest olinowanie współczesne. Model jest na lato 1944r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Gratuluję modelu. Robi wrażenie. Jest Super. Sam go mam ochotę zrobić. Pięć wież i bryła nadbudówek wygląda naprawdę ciekawie. Mam pytanie jakie blaszki dawałeś. Boforsy wyglądają cudownie .. czyj to produkt oraz działa 127 czy to gotowe czy robiłeś sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca Boforsy z Mastera, 127 z zestawu ale dołożyłem lufę. Blachy z Eduarda dedykowane ale wykorzystałem też pozostałości blach dedykowanych do Arizony z Eduarda i Lionroar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Piękna czysta robota Zawsze będę miał sentyment do tego pancernika, zwiedzałem go w 2017r. ,na żywo to imponujący kolos przytłaczający masywnością stali Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi