MayonesEXG7 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia przez MayonesEXG7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Spalony słońcem, wychłostany pyłem i piaskiem. Polemiki Aeroporia! Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia 8 godzin temu, Wachmistrz napisał: Spalony słońcem, wychłostany pyłem i piaskiem. Polemiki Aeroporia! Podoba się. Musiałem się przełamać, aby z czystego uciurać klimat śródziemnomorski. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja W dniu 11.04.2026 o 20:57, MayonesEXG7 napisał: Musiałem się przełamać, aby z czystego uciurać klimat śródziemnomorski. Dzięki Czasami warto się przelamać I podejść do modelu nieco inaczej. Dobrze, że się przełamałeś i zbudowałeś ten sympartyczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi