Mipan Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 A można by jeszcze mu dorobić czarną pelerynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 25 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam A można by jeszcze mu dorobić czarną pelerynkę. Jak,to??Okrycie wierzchnie należy zostawić w szatni Ostatnio skleiłem kadłub w całość i dla przypomnienia pokażę co muszę poprawić Z pozytywnych rzeczy:skończyłem skrzydła(tylko poprawię brudzenie-trochę za dużo go ),oraz zaszpachlowałem otwór podstawki i dorobiłem nowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 Witam tych wszystkich którzy już zwątpili... Zlitowałem się , postanowiłem odkurzyć warsztat i dokończyć myśliwca, jak już przebiłem się przez pajęczyny to model wyślizgnął mi się z ręki i zleciał na biurko........ Normalnie masakra Na pierwszy rzut oka .,.Vaderowi coś odpadło i trzeba otworzyć górny właz aby mu pomóc urwał się jeden laser,jak go dorobiłem to stwierdziłem ,że dorobię oba... ale najgorsze z tego wszystkiego to ,że odkleiła się jedna zabudowa wnęki ,no i jak by inaczej...wpadła do czeluści i grzechocze się szyderczo...dlaczego ja go upuściłem???? Spoko,jak dorobiłem tą wnękę(nie będę wszystkiego przecież rozklejał ,później szpachlował aby odnaleźć jeden element),wyryłem brakujące linie podziału zabrałem się za malowanie po białym macie Pactry nałożyłem szary A39 ,a następnie pocieniowałem kolorem bazowym A44 Mam nadzieję że ,nic się tragicznego nie przydarzy i dokończę wreszcie wątek warsztatowy.. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 31 Października 2009 Autor Share Napisano 31 Października 2009 Witam,w kolejny poscie pod postem ,rozumiem,że oglądalność spada jak w brazylijskim tasiemcu .A może to wina trzeciej edycji Zimowego konkursu? Ostatnio na warsztat trafiła podstawka o wymiarach 32 na 23 centymetry,która ma przypominać powierzchnię Gwiazdy Śmierci.Wyklejam ją kawałkami spienionego PVC o różnym kształcie i grubości,oraz różnym złomem nie tylko modelarskim. Zapraszam do oglądania Pozdrawiam,Zbyneck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Oglądalność trwa Ta podstawka wyszła ci bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Oooops, trochę mi ten wątek umknął uwadze , a szkoda bo Tie-figther wygląda bardzo dobrze. No i podstawka też będzie klimatyczna. Czekam na koniec warsztatu, który mam nadzieję nastąpi wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Dajesz,dajesz z tym Tie-figther'em . Podstawka świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Świetna podstawka. Na tej podstawie w górnym prawym rogu będzie wieżyczka z działkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 4 Listopada 2009 Autor Share Napisano 4 Listopada 2009 Dzięki koledzy za miłe słowa Na tej podstawie w górnym prawym rogu będzie wieżyczka z działkiem? Szczerze mówiąc nie myślałem o tym,ale byc może podsunąłeś mi pomysł Czekam na koniec warsztatu, który mam nadzieję nastąpi wkrótce. Ja też....po prawie roku wypadałoby zakończyć tą nierówną walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyneck Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 No,witam ... Jakieś licho mnie pokusiło i stwierdziłem ,ze jeśli mam złożoną podstawkę to ja sobie popsikam ,finałem tego zgubnego kroku jest spalony(prawdopodobnie)kompresor Ale i tak pokażę fotki To tyle na dziś,reszta jak uporam się z naprawą sprężarki,znając życie kosztownej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi