wolvi Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 W wakacjie z nudów tak przez stare pudło ze starymi modelami (patrz. kupiłem, zobaczyłem, porzuciłem), znalazłem prasowanki dragona ze 4 figurkami spadachroniarzy FJ na Krecie w 1941. Zgubione pudełko i cheć do myszkowania spowodowały wystruganie 3 z 4 spadachroniarzy z uzbrojeniem z okresu 1944 i w miejscu znanym powszechnie Normandią po lądowaniu Aliantów i tak lesie. Tak w całości: Tak świnka dowódca: Tak świnka 2: Tak świnak 3: P.S. Jak będe miał czas to pocieniuje ich twarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Czy ten drugi spadochroniarz jest w trakcie załatwiania potrzeby fizjologicznej? (tak sobie pomyslałem jak zobaczyłem te oczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 19 Września 2006 Autor Share Napisano 19 Września 2006 Tak mi kapło i tak to poprawe :P I jak sie podobają paprocie, bo są zrobine z karki od zeszytu szkolnego i to moje pierwsze kszaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Paprocie??? Dla mnie to połamane świerki. I jako swierki prezentują się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 czy nie troche za duuże oczy? Bardzo ładna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 heh te oczy wygladaja jak by sie czegos najaral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Najarał albo zdziwił... Ogólnie kompozycja jest ładna. NIezłe malowanie. Popracuj nad obróbką figurek. Widać u nich miejsca po łączeniach form(na ręce) Paprocie mają za duze listki. Za to trawka mi siępodoba bo ja jestem "lewy" jeśli o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Wolvi, czemu nie zrobiłeś oczu jak u snajpera???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 Po prostu zabawa z nim nad samą twarzą trwała od 3-5h (ciągłe modelowanie i scieranie), a czasu nie mam bo w tym roku mature zdaje i ... musze sie uczyć, a jak mam czas to to tylko ok. 2h i robie mojego Luchsa, a to zostawiam na czas Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 To przecież Marti Feldman z filmów Mella Brooksa! Ale dioramka cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Co do oczu w 1:35 to gdzies czytalem ze najlepiej zrobic delikatna ciemna kreske (przetarcie pedzelkiem czy jakos tak) tam i wszystko. Jak sie zrobi bialka i zrenice (szczegolnie centralnie) to wojacy wygladaja jak mocna chorzy na tarczyce. Medrkuje zupelnie teoretycznie Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Czarna kreska i dwie białe kropki na niej, tak aby tylko środek pozostał czarny. Robota raptem na pół minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 11 Października 2006 Autor Share Napisano 11 Października 2006 Dziękuje za rady a niedługo zaczne renowacje podopiecznych i skończe te twarze, bo musze się wprawić przed figurką 1:16, na dojście której nie moge się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SobaGibon Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 O stary oczka jakby zobaczył jakąś ładną panią pierwszy raz od kilku lat Chociaż może i to bardziej realistyczne no bo przecież na wojne mało takich mozna było spotkać,a w mundurze niewiele kobiet wyglada seksownie xD A tak na serio to dioramka super tylko popraw oczka i będzie dobrze Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi