Bartosz Ciesielski Napisano 15 Maja Autor Share Napisano 15 Maja Zmiana aerografu na 0,2 tam malowałem 0,3 19 godzin temu, push-up78 napisał: O teraz wyszło elegancko to kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja Troszkę fotek C2P z Muzeum Broni Pancernej w Poznaniu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja C2P wyglada teraz tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja Wersja z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja (edytowane) I z samymi pałąkami do podczymania dachu. I zostanie tak zostały jeszcze pierdoly typu sztyl od łopaty, sygnał dźwiękowy oraz jakieś drobne wyprawki Edytowane 23 Maja przez Bartosz Ciesielski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja Żeźba trwa zawieszenie sklejone robię na stałe, zaokrąglone narożniki lawety. Ps. Jak ktoś ma fotki polskich Boforsów to poratujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja (edytowane) Hmmm przeglądam fotki Boforsów i tych dwóch elementów które przeszczepiłem z żywicy nie widzę. I teraz pytanie usunąć czy zostawić?? Edytowane 25 Maja przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja I teraz następne dylematy która lufa 1 czy 2 I które koła zestaw czy żywica ? W żywicznych napewno jest błąd bo nasze polskie miały 5 śrub a te maja 6 "Bądź mądry pisz wiersze,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja Koła poprawiłem, jak widać po kolorze działo bedzie w kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja Fajnym pomysłem jest metalowa lufa ruchoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja Z łoża usunąłem elementy z żywicy szukałem ich na planach i zdjęciach i nigdzie nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Popraw odkurz na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja fajny temat! Ta siatka z przy mocowaniu karabinków taka była? Ja myslałem że tam nie było linii prostej na łączeniu, ale zagięta w dół, w swoim c2p tak wykonałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Maja Autor Share Napisano 29 Maja Tak było fabrycznie 1 godzinę temu, jerzype napisał: fajny temat! Ta siatka z przy mocowaniu karabinków taka była? Ja myslałem że tam nie było linii prostej na łączeniu, ale zagięta w dół, w swoim c2p tak wykonałem. Na razie to początek malowania. Chciałem zobaczyć czy mi się spodoba w tym malowaniu , a tam dojdą dwa kolory jeszcze 5 godzin temu, Lipstein napisał: Popraw odkurz na kołach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi