Bartosz Ciesielski Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Ciągnik 2CP z działem przeciwlotniczy Bofors 40 mm. Producent ciągnika to firma F&A Minatures do kompletu bedzie polski Bofors ale o tym później. Ciągnik jest to druk 3d pierwszy raz mam cały model zrobionybw tej technologii. Model jest bardzo szczegółowy. Ma wnętrze i kompletny silnik. Super wyglądają wszelakie siatki, na przykład w oslonie silnika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu Gąsienice są wydrukowane jako jeden element z zawieszeniem przy odcinaniu podpór stanowiło to lekki problem bo w dwóch miejscach pękły i musiałem dorobić kawałek brakującego elementu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu Teraz pytanie techniczne czy ktoś sie orjentuje czy zawieszenie było też malowane w kamuflażu trójbarwnym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Cisłak Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 33 minuty temu, Bartosz Ciesielski napisał: czy zawieszenie było też malowane w kamuflażu trójbarwnym Zdjęcia mówią najlepiej, choć są zdjęcia sugerujące brak takiego kamo na zawieszeniu . Ale brałbym jeszcze poprawkę na jakość zdjęć i fakt możliwego zakurzenia tych elementów. Ostatnie zdjęcie jest z parady pojazd jest czysty więc dobrze widać kamo. Pozdrowienia Witek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu 22 minuty temu, Witek Cisłak napisał: Zdjęcia mówią najlepiej, choć są zdjęcia sugerujące brak takiego kamo na zawieszeniu . Ale brałbym jeszcze poprawkę na jakość zdjęć i fakt możliwego zakurzenia tych elementów. Ostatnie zdjęcie jest z parady pojazd jest czysty więc dobrze widać kamo. Pozdrowienia Witek Na tych fotakch wyglada jak by kamuflaż był tez na zawieszeniu bardzo dziękuję za te fotografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 godzin temu Autor Share Napisano 19 godzin temu Fotele plus silnik i chłodnica zastanawiam sie tylko nad kolorem silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu (edytowane) Rozważył bym, zrobienie mocowania koła napędowego. Ja w swoim C2P to zrobiłem, cały układ jezdny lepiej się trzyma burt kadłuba. Bez tego, wszystko się trzyma tylko na środkowym mocowaniu. Edytowane 11 godzin temu przez bigmodel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 11 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: czy zawieszenie było też malowane w kamuflażu trójbarwnym Jest jeszcze takie zdjęcie. Coś tam chyba widać. Sam oceń czy Ci sie przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Cisłak Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: zastanawiam sie tylko nad kolorem silnika Z instrukcji o malowaniu sprzętu pancernego i samochodowego 1938 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Endrju napisał: Jest jeszcze takie zdjęcie. Coś tam chyba widać. Sam oceń czy Ci sie przyda. Najlepsze ze fota z Poznania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, bigmodel napisał: Rozważył bym, zrobienie mocowania koła napędowego. Ja w swoim C2P to zrobiłem, cały układ jezdny lepiej się trzyma burt kadłuba. Bez tego, wszystko się trzyma tylko na środkowym mocowaniu. Bardzo dziękuję za podpowiedź a powiedz jakiego koloru zrobiłeś fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, Witek Cisłak napisał: Z instrukcji o malowaniu sprzętu pancernego i samochodowego 1938 Witek dziękuję za podpowiedź ten kolor to tylko baza najlepsze ze widziałem fotki ze pojazd miał zielony blok silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 54 minuty temu Share Napisano 54 minuty temu 1 godzinę temu, Bartosz Ciesielski napisał: Bardzo dziękuję za podpowiedź a powiedz jakiego koloru zrobiłeś fotele Stelaże foteli, to Hataka A086 Polish AFV Greyish Sand, siedziska to Radziecki 2-go wojenny zielony z MR Hobby seria H ( nie pamietam oznaczenia ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi