don Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca Trafiłem kiedyś na historię i fotki No 105. Pozwoliłem sobie wrzucić na forum w celu dyskusji. https://www.facebook.com/share/14i7C6MJmaG/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano Niedziela o 17:23 Autor Share Napisano Niedziela o 17:23 (edytowane) Stan prac na dzisiaj. Kadłub złożony. Tył wklejony, dojdą jeszcze błotniki. Coś gdzieś troszkę krzywo skleiłem i było trochę zabawy ze złożeniem elementów płyty nadsilnikowej (7 sztuk). Pozostaje kwestia pancernej osłony tamże. Raczej powinna być, ale nie widać jej na zdjęciach. Ktoś coś ? A, wymieniłem podstawę lewara, bo z rozpędu zrobiłem zestawową-niewłaściwą. Edytowane Niedziela o 17:26 przez don Poprawiony tekst 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano Niedziela o 19:21 Share Napisano Niedziela o 19:21 1 godzinę temu, don napisał: Pozostaje kwestia pancernej osłony tamże. Raczej powinna być, ale nie widać jej na zdjęciach. Brak pancernej osłony wlewu wody - niebieska strzałka - która była w całości wykręcana. W sprawnym pojeździe powinny być w komplecie. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano Niedziela o 20:28 Autor Share Napisano Niedziela o 20:28 Godzinę temu, meser262 napisał: Brak pancernej osłony wlewu wody - niebieska strzałka - która była w całości wykręcana. W sprawnym pojeździe powinny być w komplecie. Pozdrawiam Krzysztof Dzięki Krzysztofie. Bardziej chodziło mi o osłonę wlotu powietrza, tę której nie umieściłem jeszcze na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano Poniedziałek o 09:39 Share Napisano Poniedziałek o 09:39 13 godzin temu, don napisał: Bardziej chodziło mi o osłonę wlotu powietrza, tę której nie umieściłem jeszcze na modelu. Jest oznaczona żółtą strzałką pancerna bez siatki . Wszystkie trzy - komplet. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi