Gerd Napisano 15 Maja Share Napisano 15 Maja (edytowane) Wszystko zaczęło się od tego, że wszedłem do sklepu modelarskiego, w którym nigdy wcześniej nie byłem. Siedziałem tam z godzinę ogladając wszystko na regałach, a potem... głupio mi było wyjść z pustymi rękami. Kupiłem zatem, nie wiedzieć dlaczego, Spitfire... na pływakach (!?!) prznajmniej tyle, że 1:72 a nie Iron Maiden 1:32 którego przecież też miałem w rękach. Ale stało się. - pilot nie jest z zestawu. TAK WIEM: za DUŻO pigmentu w żywicy i wyszła "żabiana". Reasumując - Zestaw jest godny polecania, Edytowane 15 Maja przez Gerd 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Fajny Spit podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Ciekawie wygląda na pływakach, podoba mi się Tylko ten żółty za mało jest ............ żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi