Paws Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 Czy Eduard Polska posiada jakiś adres internetowy, sklep firmowy etc? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 Hej, z tego co wiem to email: eduard@eduard.pl strony i-netowej nie posiadają. Mają swoją siedzibę we Wrocławiu oto namiary: Eduard Polska Sp. z o.o. ul. Tęczowa 38, 53-602 Wrocław tel/fax: 071 342 92 91 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 18 Września 2006 Autor Share Napisano 18 Września 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 Napisałem i dostałem bardzo miły list z dołaczoną pełną ofertą wraz z cenami. Wymieniono też wszelkie możliwe formy zamówień. Słowem właściwe podejscie do potencjalnego klienta Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 A mógłbyś podesłać tę ofertę? Nie będzie w tym, chyba, naruszenia jakichkolwiek praw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Ja też bardzo polecam Eduard Polska. Bardzo życzliwi ludzie. Telefonicznie też się świetnie z nimi załatwia sprawy. Gulusiu sam wyślij do Eduarda prośbę, będziesz wówczas na bieżąco dostawał zaktualizowany cennik, informacje o nowościach, promocjach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 A mógłbyś podesłać tę ofertę? Nie będzie w tym, chyba, naruszenia jakichkolwiek praw? Jasna sprawa, wysłać Ci na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Jasna sprawa, wysłać Ci na maila? Jasne, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 Jasna sprawa, wysłać Ci na maila? Jasne, że tak. No to zapodajcie Baco na priv... bo jakosik inaczej to bez tego nie do rady.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 E tam, masz od razu, nie wstydzę się swego majla gulus@mp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 Sorki wielkie ale zapodam po 17:00, bo z roboty na moją skrzynkę coś wejść nie mogę teraz... P.S. Ale po 17:00 to migusiem już wyślę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Paws a mógłbyś też mi podesłać???A mail to deco86@go2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 i jak coś to jeszcze dla mnie marcinw49@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 najlepiej będzie jak dasz na forum jako plik do ściągnięcia, bo pewnie będzie więcej chętnych. jak nie da rady to dla mnie też lyms@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 Już wysłane do Was wszystkich. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Oki doki mam to i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Na temat Eduard Polska mam co nieco do powiedzenia bo kupowałem tam nie raz. Jesienią 2005 r zamówiłem telefonicznie u nich model Mirage III CJ w 1/48. Model został przysłany za pobraniem. Po otwarciu pudełka okazało się, że brakuje ramki z częsciami przezroczystymi. Zadzwoniłem do Wrocławia i okazało sie, że to zawiedli Czesi, a nie polski importer. Miły Pan obiecał mi, że jak pojedzie do Czech przywiezie mi brakującą ramkę. I tak też się stało, w ciągu nastepnych trzech tygodni dostałem przesyłkę z ramką. Mimo solidnego zapakowania w karton wiatrochron kabiny był pękniety. Zadzwoniłem znów i znów dostałem obietnicę otrzymania nowej ramki. I dostałem ją. Z tym, że mimo bardziej solidnego opakowania wiatrochron w tym miejscu był rozwalony na dwie połówki. Znów zadzwoniłem. Znów obiecano mi nowe ramki. Ponieważ zblizał sie termin konkursu w Ostrowie Wlkp. gdzie Eduard Polska ma swoje stoisko zaproponowałem żeby juz nie wysyłali tylko odbiorę osobiście. I tak też się stało. Dostałem do ręki nowiuteńka ramke. I była cała Krótko mówiąc Eduard Polska to solidna firma gdzie klient i jego pieniądze jest szanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi