Jump to content

Eduard Polska

Paws
 Share

Recommended Posts

Napisałem i dostałem bardzo miły list z dołaczoną pełną ofertą wraz z cenami. Wymieniono też wszelkie możliwe formy zamówień.

Słowem właściwe podejscie do potencjalnego klienta

Pozdrówka

Ja też bardzo polecam Eduard Polska.

Bardzo życzliwi ludzie.

Telefonicznie też się świetnie z nimi załatwia sprawy.

Gulusiu sam wyślij do Eduarda prośbę, będziesz wówczas na bieżąco dostawał zaktualizowany cennik, informacje o nowościach, promocjach itp.

Jasna sprawa, wysłać Ci na maila?

Jasne, że tak.

No to zapodajcie Baco na priv... bo jakosik inaczej to bez tego nie do rady..

Pozdrawiam!

Sorki wielkie ale zapodam po 17:00, bo z roboty na moją skrzynkę coś wejść nie mogę teraz...

P.S.

Ale po 17:00 to migusiem już wyślę..

Na temat Eduard Polska mam co nieco do powiedzenia bo kupowałem tam nie raz. Jesienią 2005 r zamówiłem telefonicznie u nich model Mirage III CJ w 1/48. Model został przysłany za pobraniem. Po otwarciu pudełka okazało się, że brakuje ramki z częsciami przezroczystymi. Zadzwoniłem do Wrocławia i okazało sie, że to zawiedli Czesi, a nie polski importer. Miły Pan obiecał mi, że jak pojedzie do Czech przywiezie mi brakującą ramkę. I tak też się stało, w ciągu nastepnych trzech tygodni dostałem przesyłkę z ramką. Mimo solidnego zapakowania w karton wiatrochron kabiny był pękniety. Zadzwoniłem znów i znów dostałem obietnicę otrzymania nowej ramki. I dostałem ją. Z tym, że mimo bardziej solidnego opakowania wiatrochron w tym miejscu był rozwalony na dwie połówki. Znów zadzwoniłem. Znów obiecano mi nowe ramki. Ponieważ zblizał sie termin konkursu w Ostrowie Wlkp. gdzie Eduard Polska ma swoje stoisko zaproponowałem żeby juz nie wysyłali tylko odbiorę osobiście. I tak też się stało. Dostałem do ręki nowiuteńka ramke. I była cała

Krótko mówiąc Eduard Polska to solidna firma gdzie klient i jego pieniądze jest szanowany.