Lipstein Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) Jako że produkty ze stajni Chryslera czy Baldwin Locomotive Works czy innego ALCo na razie mi się przejadły, odpalam kolejny warsztat z nowszym pojazdem - Toyota Mega Cruiser. Model dla kolegi, szczęśliwego posiadacza oryginału. Zielony plastik, bardzo wdzięczny do szlifowania. Opony plastikowe składające się z 3 części każda; ciekawe jak się zgra wzór bieżnika po dociśnięciu i sklejeniu wszystkich 3 części. W zestawie miniblaszka fototrawiona na osłony przednich świateł. Od siebie dodam blaszaną podstawę anteny na tylną burtę i sama antenę z tym elastycznym uchwytem. Pierwszy mój model tej firmy. Edytowane 4 godziny temu przez Lipstein 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Tego jeszcze nie oglądałem, więc z ciekawością będę śledził. Rozumiem, że materiał referencyjny masz idealny pod ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi