Krzychu126 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Teraz czekam na kolejnego trucka i mimo wszystko namawiam Cię na naczepę do tej Scanii. Właśnie, może cysternę? Fajna jest Topas z osłonami bocznymi, to dopiero pole do popisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 Dzięki panowie za opinię Naczepa...hmmmm może kiedyś, ale jeszcze nie teraz Wasze opinie mnie niezmiernie cieszą - choć są przesadzone, ale jak na drugi truck to i tak jestem zadowolony. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 ...co do pancerki to racja- wolę ją, ale w ciężarówkach tez jest to coś hehe ja mam teraz dokładnie na odwrót: z trakami cienko przęde, bo sie wziąłem za czołgi PS czekam na relację z DAFa 105 XF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 elefantes nie wiem czy zakładać relację, sporo już zrobiłem więc relacja była by prowadzona od środka.... Muszę to przemyśleć, ale jak chcecie to założę wątek warsztatowy Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Zakładaj xD zobaczymy jak tam Dafik ci wychodzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Wow pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Bardzo ładny model. Malunki oki tylko całość jaks taka ciemna- mało ozywiona. Czwarty moj model nawet nie był taki ja twoj....( pokaz co z DAFem 105...)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 no skakanka fajna nie mów ze beznadziejna każdy się uczy następny model będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 punio zaczynaj zdanie z dużej litery. I chyba nikt tu nie mówił, że Scania jest beznadziejna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 ,,Malunki oki tylko całość jaks taka ciemna- mało ozywiona,, to nie równa się beznadziejna więc nie potrzebnie wywnioskowałeś coś takiego, a poza tym licz się ze zdaniem innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Messer napisał, że ta Scania miała byc w takim mrocznym stylu... Ale i tak jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi