Seb Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Bardzo mało w tej skali Tamka pancerki wydaje, ale mamy kolejną nowość: http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/tamiya/tam35295.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Tamiya też wznowiła SturmTigera i SdKfz 232. W przypadku tego drugiego to nowa edycja w malowaniu pustynnym + kilka blaszek. Ale uwaga ! Nowe ceny Tamki: - JagdTiger - 235 zł ! - SdKfz - 215 zł ! Nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekBydg Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Esdek na Luckymodel z wysyłką ok.40 USD czyli nieco ponad 128 PLN a Jagdtiger niecałe 58 USD czyli 185 PLN. Czyli nie jest aż tak tragicznie. Swoją drogą nie rozumiem polityki Tamiyi czy Dragona. Niby kryzys więc ludzie ograniczają wydatki i ciężej im będzie wydać kasę na modele a ceny zamiast spadać to rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Heh ten Jagdtiger wart jest takowej ceny, już mam w sklepie zamówionego - po prostu cudo... Wystarczą blachy, Friule i model jak ta lala. Natomiast 232 sklejałem swego czasu, ale jeszcze ze starej edycji, miło go wspominam fajny i ładny był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/tamiya.htm jaka fajowa Matilda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Heh Sd.Kfz 251 Ausf. D w 1/48 będzie i to jest sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Ciekawe ile ta Matilda będzie kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Witam! Czy tamiya robi jakieś T-72 w skali 1:35 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Witam! Czy tamiya robi jakieś T-72 w skali 1:35 ? Heh, od nich jest najlepszy tet dostępny na rynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Najlepszy T-72 w skali 1:35 jest właśnie z Tamiya'i EDIT: W tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 już mam w sklepie zamówionego W Phantomie?? Ja tez tam czekam na swoje zamówionko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 W Phantomie?? Ja tez tam czekam na swoje zamówionko Heh no w styczniu zamawiałem, odebrałem go zaraz na początku lutego i leży na półce i jeszcze poleży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Heh no w styczniu zamawiałem, odebrałem go zaraz na początku lutego i leży na półce i jeszcze poleży... nie popatrzyłem na date posta... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Maja 2009 Autor Share Napisano 22 Maja 2009 Kilka nowości Tamka przygotowała, większość niestety to stare modele z dodanymi jakimiś pierdołami, ale Cytryna 11CV w 1:35 to prawdziwa perełka. http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5328 Nowe też bajerki w dziedzinie chemii, 4 specyfiki, szczególnie jestem ciekawy tej trawy w płynie. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Warty uwagi dla wszystkich fanów Września '39: http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=4226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 Warty uwagi dla wszystkich fanów Września '39 Gdy przeczytałem powyższe słowa (zanim kliknąłem na link) już się cieszyłem, że może Tamiya wypuściła 7TP Ale niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Jest w końcu w 35-tce ! http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/tamiya/tam35301.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Witam Tę Cytrynkę mam już na oku od dłuższego czasu , a jako że nie jestem fanem skali 1/48 a model ten był ostatnio dostępny tylko w tej skali , to sobie go odpuściłem , ale jak widze że jest już w 1/35 to na pewno się skuszę. Może wiadomo coś odnośnie ceny , ewentualnej dostępności w Polsce ? Cenowo prawdopodobnie będzie ciutke droższy od kibelwagena tamiyowsiego. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Na Martoli wspomniana Cytryna kosztuje 105 zł. Ja spodziewałem się więcej. A nowa Matilda 220 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Kolega imek46 spodziewał się więcej ????? Koledzy nie dajmy sie zwariować! Kolejny raz nasi dystrybutorzy ostro przeginają z cenami ( może złożyli zamówienia gdy dolar był po 4 zł). Ceny powyższych modeli w necie (LM,HE). Cytryna ok. 60-65 zł z przesyłką Matilda ok. 100-108 z przesyłką Może warto poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Nom i 11CV już do mnie jedzie, a reszta to nie moja działka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Cześć Jest już Tamiyowski wypuściła ISU-152. http://www.1999.co.jp/eng/10099002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Ciekawe ile to będzie u nas kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Ciekawe ile to będzie u nas kosztowało. Tyle ile Jagdtiger czyli za mniej niż 200 zł nie dostaniesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 CześćJest już Tamiyowski wypuściła ISU-152. Od dzisiaj jest dostępny na Luckymodel. Cena co prawda do niskich nie należy (prawie 50 dolców z przesyłką), ale ja już zamówiłem. Mam sentyment do tego potwora, bo część dzieciństwa zeszła mi na zabawach w truchle takiego monstrum - stało toto na poligonie w Gorzowie Wlkp. i razem z chłopakami bawiliśmy się w tym w 4-pancernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi