Skocz do zawartości

Nowości Tamiya 1:35

Seb

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

Tamiya też wznowiła SturmTigera i SdKfz 232. W przypadku tego drugiego to nowa edycja w malowaniu pustynnym + kilka blaszek.

Ale uwaga !

Nowe ceny Tamki:

- JagdTiger - 235 zł !

- SdKfz - 215 zł !

Nie mam pytań.

Esdek na Luckymodel z wysyłką ok.40 USD czyli nieco ponad 128 PLN

a Jagdtiger niecałe 58 USD czyli 185 PLN.

Czyli nie jest aż tak tragicznie.

Swoją drogą nie rozumiem polityki Tamiyi czy Dragona. Niby kryzys więc ludzie ograniczają wydatki i ciężej im będzie wydać kasę na modele a ceny zamiast spadać to rosną.

Heh ten Jagdtiger wart jest takowej ceny, już mam w sklepie zamówionego - po prostu cudo... Wystarczą blachy, Friule i model jak ta lala. Natomiast 232 sklejałem swego czasu, ale jeszcze ze starej edycji, miło go wspominam fajny i ładny był...

• 3 months later...
W Phantomie?? Ja tez tam czekam na swoje zamówionko

Heh no w styczniu zamawiałem, odebrałem go zaraz na początku lutego i leży na półce i jeszcze poleży...

• 2 weeks later...

Kilka nowości Tamka przygotowała, większość niestety to stare modele z dodanymi jakimiś pierdołami, ale Cytryna 11CV w 1:35 to prawdziwa perełka.

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5328

Nowe też bajerki w dziedzinie chemii, 4 specyfiki, szczególnie jestem ciekawy tej trawy w płynie.

PZdr

• 5 weeks later...
Warty uwagi dla wszystkich fanów Września '39

Gdy przeczytałem powyższe słowa (zanim kliknąłem na link) już się cieszyłem, że może Tamiya wypuściła 7TP Ale niestety...

• 1 month later...

Witam

Tę Cytrynkę mam już na oku od dłuższego czasu , a jako że nie jestem fanem skali 1/48 a model ten był ostatnio dostępny tylko w tej skali , to sobie go odpuściłem , ale jak widze że jest już w 1/35 to na pewno się skuszę. Może wiadomo coś odnośnie ceny , ewentualnej dostępności w Polsce ? Cenowo prawdopodobnie będzie ciutke droższy od kibelwagena tamiyowsiego.

Pzd|2

Kolega imek46 spodziewał się więcej ?????

Koledzy nie dajmy sie zwariować! Kolejny raz nasi dystrybutorzy ostro przeginają z cenami ( może złożyli zamówienia gdy dolar był po 4 zł).

Ceny powyższych modeli w necie (LM,HE).

Cytryna ok. 60-65 zł z przesyłką

Matilda ok. 100-108 z przesyłką

Może warto poczekać?

• 3 months later...
Cześć

Jest już Tamiyowski wypuściła ISU-152.

Od dzisiaj jest dostępny na Luckymodel. Cena co prawda do niskich nie należy (prawie 50 dolców z przesyłką), ale ja już zamówiłem. Mam sentyment do tego potwora, bo część dzieciństwa zeszła mi na zabawach w truchle takiego monstrum - stało toto na poligonie w Gorzowie Wlkp. i razem z chłopakami bawiliśmy się w tym w 4-pancernych