Artek Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Witam Model produkcji Zvezdy. Składalność całkiem przyzwoita (o ile ktoś nie boi się szpachli i papieru ściernego). Jedyne więszke problemy były z gąsienicami. Dorobiłem sam pare części (błotniki, uchwyty, mocowania narzędzi, spawy). Malowany Humbrolem 30 wymieszanym z H 103. Przetarcia suchym pędzlem robione jaśniejszą wersją tej mieszanki. Brudzenie to oleje artystyczne, pactra weathering i pactra mud oraz suche pastele. Błotko z mąki i farb pactry. Całość malowana pędzlem. Malowanie nie przedstawia konkretnej maszyny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 no no ladnie podoba mi sie tylko ten rower i beczki sa troche za czyste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Modelik niczego sobie . Fajne te obicia . Według Mnie nie przesadziłeś z nimi . Moim Skromnym zdaniem MIODZIO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 ..... tylko ten rower.... i Bo prosto z wystawy sklepowej go pod.......... Modelik Miodzio Daj jeszcze troche fotek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolvi Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 A pozatym kto by chciał jeździć brudnym rowerem rusek też człowiek Model fajny tylko jak już tam rower skrzynki i zegarki są ja bym gramofon walnął nie wiem dla czego Z tym zegarem to mi się przypomina Tomus z grającymi zegarami po rozwaleniu tamy w 4 pancernych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dormitor Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Kolego Artku, pewnikiem jakieś nowe trofea trafią na Twoją półkę za sprawą tego modelu niekonkretnej maszyny Jeździłem na podobnym rowerze... jakbyś mu trochę szprych dostawił? Wiem, że potrafisz :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paws Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Cudeńko! Pieknie zrobiony model i jakże realnie wygląda. Chylę głowę, przed kunsztem. I co fajne nie szwabski Pozdrawiam Serdecznie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 wiem troche przesadzilem z tym rowerem sorki, jeszcze raz modelik superancki!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Model 1 klasa Mam nadzieję, że będę go mógł zobaczyć w realu na jakimś konkursie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Czemu prawa gąsienica jest taka luźna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz S. Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Suuper, podoba mi się bardzo, szczególnie zegar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 A żebym to wiedział czemu?? Obciąłem z każdej strony po dwa ogniwka i tak wyszło. Dobrze że w ogóle się jakoś trzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Artek mogę Cię prosić,pokaż jakiś model jeszcze fajnie Ci wychodzą.Chętnie bym popatrzył na coś nowego od Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek Posted October 3, 2006 Author Share Posted October 3, 2006 Arturze imienniku mój, chętnie bardzo bym cosik nowego pokazał ale nie mam nic na warsztacie aktualnie oprócz dioramki i figurek. No chyba że zaczątki tej dioramki pokaże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 A czemu nie wszystko jest ciekawe modelarstwie. Jak wrócę z operacji i mam zamiar końcu kupić aparat cyfrowy to sie zrewanżuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts