Artek Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Witam Model produkcji Zvezdy. Składalność całkiem przyzwoita (o ile ktoś nie boi się szpachli i papieru ściernego). Jedyne więszke problemy były z gąsienicami. Dorobiłem sam pare części (błotniki, uchwyty, mocowania narzędzi, spawy). Malowany Humbrolem 30 wymieszanym z H 103. Przetarcia suchym pędzlem robione jaśniejszą wersją tej mieszanki. Brudzenie to oleje artystyczne, pactra weathering i pactra mud oraz suche pastele. Błotko z mąki i farb pactry. Całość malowana pędzlem. Malowanie nie przedstawia konkretnej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 no no ladnie podoba mi sie tylko ten rower i beczki sa troche za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Modelik niczego sobie . Fajne te obicia . Według Mnie nie przesadziłeś z nimi . Moim Skromnym zdaniem MIODZIO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 ..... tylko ten rower.... i Bo prosto z wystawy sklepowej go pod.......... Modelik Miodzio Daj jeszcze troche fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 A pozatym kto by chciał jeździć brudnym rowerem rusek też człowiek Model fajny tylko jak już tam rower skrzynki i zegarki są ja bym gramofon walnął nie wiem dla czego Z tym zegarem to mi się przypomina Tomus z grającymi zegarami po rozwaleniu tamy w 4 pancernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Kolego Artku, pewnikiem jakieś nowe trofea trafią na Twoją półkę za sprawą tego modelu niekonkretnej maszyny Jeździłem na podobnym rowerze... jakbyś mu trochę szprych dostawił? Wiem, że potrafisz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Cudeńko! Pieknie zrobiony model i jakże realnie wygląda. Chylę głowę, przed kunsztem. I co fajne nie szwabski Pozdrawiam Serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 wiem troche przesadzilem z tym rowerem sorki, jeszcze raz modelik superancki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 Model 1 klasa Mam nadzieję, że będę go mógł zobaczyć w realu na jakimś konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 Czemu prawa gąsienica jest taka luźna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 Suuper, podoba mi się bardzo, szczególnie zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 29 Września 2006 Autor Share Napisano 29 Września 2006 A żebym to wiedział czemu?? Obciąłem z każdej strony po dwa ogniwka i tak wyszło. Dobrze że w ogóle się jakoś trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Artek mogę Cię prosić,pokaż jakiś model jeszcze fajnie Ci wychodzą.Chętnie bym popatrzył na coś nowego od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 3 Października 2006 Autor Share Napisano 3 Października 2006 Arturze imienniku mój, chętnie bardzo bym cosik nowego pokazał ale nie mam nic na warsztacie aktualnie oprócz dioramki i figurek. No chyba że zaczątki tej dioramki pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 A czemu nie wszystko jest ciekawe modelarstwie. Jak wrócę z operacji i mam zamiar końcu kupić aparat cyfrowy to sie zrewanżuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi