hamp Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Chcę kupić wałek giętki do Proxxona. Są dostępne 2 wersje : z uchwytem wiertarski i z tulejkami. Jaki radzicie? różnica w cenie to 20-30pln, nie stanowi problemu. Bardziej jak się sprawują w praktyce. Może Ktoś korzystał z obu i podzieli się doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu (edytowane) Ja używam obu. W zależności od średnicy frezów/ wierteł potrzebnych w konkretnym przypadku. Z lewej - system tulejek. Z prawej - większe "futro". Edytowane 8 godzin temu przez Wojtek59 dodanie zdęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Mnie te tulejki zawsze wnerwiały. Uchwyt to uchwyt - prawie wszystko nim chwycisz i nie musisz się martwić, że ci się jakaś tulejka zgubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi