jerzype Napisano 25 Lipca Napisano 25 Lipca W dniu 3.07.2026 o 16:38, Paweł Czarnocki napisał: Załoga miała tam strasznie ciasno Pojazd był bardzo nielubiany przez załogi. Przydomek suka nie wynikał tylko z jego nazwy ale także ciasnoty i braku osłony . A warsztat b fajny. 1 1 Cytuj
Mariusz 72 Napisano 13 Września Autor Napisano 13 Września Cześć. Zmęczyłem gąsienice i koła. Jedno i drugie dało mi trochę w kość. Paskudna jakość wyprasek w tym modelu... konkretnie otworowania. Poza tym dopasowałem załogę do pojazdu i dodałem detale hełmofonów. Najgorsze już chyba za mną. Problemem jeszcze będzie to ładnie umalować. 9 Cytuj
model91 Napisano Sobota o 18:26 Napisano Sobota o 18:26 A zapytam jeszcze z czego zrobiłeś ryflowaną podłogę?? To gotowy produkt?? Cytuj
Mariusz 72 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Kiedyś zrobiłem odlew żywiczny z blaszki Abera. Pociąłem i dopasowałem według zdjęć. Kleję dalej. Niebawem wrzucę fotkę z wnętrza. Pozdro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi