TM48 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: Jeśli chodzi o Druck 3D, to nie wiemy, jak zachowa sie model po 5 latach.Tego nie wiedza nawet Sami producenci. Po 6 latach nic się nie zmieniło w pierwszym modelu który wydrukowałem, a nie byłem wcale pierwszy. 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: a przeciez byly juz modele, gdzieś miedzy dwoma zewnetrznymi warstwami skrzydla plywala zywica..... Ale to nie jest problem druku 3D tylko niekompetencji drukarza. 47 minut temu, MMS napisał: Niemniej jakość jest niedościgniona dla wtrysków I co z tego, że są tutaj możliwości skoro 99% ich nie wykorzystuje, tylko robi na szybko merytorycznie i detalizuje jeszcze gorzej niż wtryski? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 18 godzin temu, wuwumaster napisał: A skąd ta informacja? W KRS jest nadal jako aktywna firma Może nic nowego nie wydadzą, nie opracują , ale modele nadal sprzedają (jest tu na forum film z wizyty, wyprzedają to co naprodukowali lata temu) więc chyba jeszcze chwilę będą działać. Pozdr ww Właśnie że nie ma tego filmu z wizyty w firmie ZTS autor posta olał temat i nawet wideo nie wstawił a pisał że będzie wstawione . No chyba że ja nie wiem że gdzieś jest ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Ano fakt, nie film a raczej reportaż z ciekawym materiałem zdjęciowym. Aż pogooglowalem i widzę że autor także na grupach fb chwalił się nagraniem wywiadu, ja jak na razie na link do filmu/wywiadu nie trafiłem. Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca tak, ale my tu tak czy siak o Hellerze powinniśmy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca W dniu 12.07.2026 o 21:44, wuwumaster napisał: A skąd ta informacja? Gdzieś to słyszałem już jakiś czas temu. Miałby być filmik, wywiad z założycielem ZTS, ale nic z tego nie wyszło bo firma zakończyła działalność. Wracając do Heller to mogliby odświeżyć swoje modele, przeryć linie, dodać więcej szczegółów. Zwłaszcza swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi