Skocz do zawartości

[G] Fiat G.50 bis/AS (Flying Machines, 1/48)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciałko,
poniżej „włoski ogier”, któremu dano za mało „siana” - czyli wsadzili do niezłego samolotu fatalny silnik, przez co nie mógł nawiązać równorzędnej walki właściwie z żadnym dostępnym wówczas myśliwcem przeciwnika :D 
Sam model to chu..(piiii) - short run i to nawet gorszy niż Special Hobby, przy którym też zużyłem cały zasób wyrazów obcych i blikoznacznych...

image.thumb.jpeg.4b2ed38010eb1e85aa11c13bd51b58ab.jpeg

image.thumb.jpeg.579a10b0e8bedd992672902488f0b5ce.jpeg

image.thumb.jpeg.25bfc2a13241fc12939dc256c5d7b54c.jpeg

image.thumb.jpeg.7758150b42a0f66ae820e596d65716a3.jpeg

image.thumb.jpeg.dda6b9e03ec3bc41ee270a85ce8a406f.jpeg

image.thumb.jpeg.cc41ad68750909357f2c3ce5f1497053.jpeg

• Like 13
Napisano
Godzinę temu, Thalgonis napisał:

Sam model to chu..(piiii) - short run i to nawet gorszy niż Special Hobby, przy którym też zużyłem cały zasób wyrazów obcych i blikoznacznych...

Ale wyrzeźbiłeś co nieco. Malowanie całkiem przyjemne :super:.

• Thanks 1
Napisano

Bez rzeźbienia to short runy nie mają racji bytu :)  

Ja wiem, że obcowanie na co dzień z modelami z takich stajni jak np. Tamiya, Hasegawa, Dragon niestety rozleniwia...

Jak to było w tym skeczu? Acha: „Pan to byś chciał kraniki, dywaniki, zimna woda osobno, ciepła osobno... Chamstwo i drobnomieszczaństwo z Pana wychodzi!” :D :) 

Napisano
2 minuty temu, Thalgonis napisał:

Ja wiem, że obcowanie na co dzień z modelami z takich stajni jak np. Tamiya, Hasegawa, Dragon niestety rozleniwia...

Dragon? A który? :szczerbol:

Napisano
19 godzin temu, Thalgonis napisał:

Bez rzeźbienia to short runy nie mają racji bytu :)  

Jak to było w tym skeczu? Acha: „Pan to byś chciał kraniki, dywaniki, zimna woda osobno, ciepła osobno... Chamstwo i drobnomieszczaństwo z Pana wychodzi!” :D :) 

Jeszcze się powinno samo skleić :wpier: i tylko malunki :haha:

• Haha 1